Čo ich tak ženie? Na ministerstve dopravy krátko po voľbách skartujú dokumenty
09 | 03 | 2020 I Slávka Cigáňová

Krátko po voľbách sa pred ministerstvom dopravy a výstavby pod vedením Árpáda Érseka (Most-Híd) objavil kamión skartovacej služby, informoval portál 1pluska.sk.


Vraj sa skartujú dokumenty, ktoré boli vyradené z archívov. "Na základe rozhodnutia MV SR vo februárovej a marcovej skartácii boli skartované dokumenty z rokov 1994 až 2015 v počte 238 položiek. Uvedeným dokumentom uplynula lehota uloženia," reagovala hovorkyňa ministerstva dopravy Karolína Ducká. Tvrdí, že vzhľadom na nedostatok kapacít im poskytovateľ služby poskytol termíny v mesiacoch február a marec.

Nákladné auto si pred ministerstvom všimol aj poslanec za SaS Marián Viskupič. "Skartácia pokračuje. Vraj sa včera za deň 2x otočili," napísal na svojej stránke na sociálnej sieti.

Ministerstvo v skartácii nevidí problém. "Ministerstvo dopravy a výstavby SR využíva služby mobilnej skartácie na pravidelnej báze, v roku 2019 boli služby mobilnej skartácie využité 10 krát," uviedla hovorkyňa.

Minister dopravy si myslí, že splnil svoj cieľ v príprave a výstavbe diaľnic
Minister dopravy a výstavby Árpád Érsek (Most-Híd) si myslí, že svoj cieľ v príprave a výstavbe diaľnic a rýchlostných ciest od svojho nástupu na post v roku 2016 splnil. Čítať ďalej
01 | 03 | 2020 | SITA