Nečakaný odkaz porotcu Leoša Mareša dojal fanúšikov k slzám!
08 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Leoš Mareš dal zase raz najavo, ako veľmi má rád svoju druhú manželku Moniku, s ktorou sa vzali pred dvoma rokmi. Populárny moderátor zverejnil v deň jej narodenín dojemný odkaz.


Leoš Mareš a jeho manželka Monika majú v posledných týždňoch čo oslavovať. Vo februári ubehli dva roky od ich utajovanej svadby. Včera manželka jedného z najpopulárnejších československých moderátorov oslávila 39. narodeniny.

Hviezda rádia Európa 2 na ne samozrejme nezabudla a na instagramovom profile zverejnila dojemný odkaz, ktorý dojal všetkých fanúšikov páru. "Všetko najlepšie k narodeninám lásko. Bez teba by som nebol, "napísal Leoš.



Dočká sa Monika najkrajšieho darčeka? V posledných dňoch sa riešilo, či pár uvažuje o spoločnom potomkovi. Kým moderátor má z prvého manželstva dvoch synov, jeho súčasná manželka je ešte bezdetná.

"Niekedy je potrebné aj šťastie," vysvetľoval Mareš ľuďom, ako sa veci majú. "To sa nedá naplánovať," povzdychla si jeho žena, ktorá sa o tom evidentne nepotrebuje baviť. "Takú otázku by som na začiatok od teba nečakala," vyčítala Leošovi, ktorý tlmočil otázky fanúšikov.

Aký honorár dostavajú porotcovia SuperStar 2020? Sumy sa pohybujú v miliónoch eur!
Frontman kapely Team Pavol Habera (56) v SuperStar pôsobí ako porotca od roku 2004. Dalo by sa teda predpokladať, že mu jeho honorár budú ostatní porotcovia závidieť. Avšak najväčší balík peňazí si za hodnotenie súťažiacich odnáša nováčik tejto... Čítať ďalej
29 | 02 | 2020 | Miroslav Tóth