Bodyguard Brada Pitta neudržal tajomstvo: Drsná pravda o Aniston a Jolieovej!
03 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Niekdajší osobný strážca hollywoodskeho krásavca je, ako hovoria Američania "team Jennifer", teda definitívne na strane Pittovej (56) prvej manželky Jennifer Aniston (51). Informuje Blesk.


Veľa dobrého, čo by mohol povedať o Angeline Jolie (44), bodyguard nemá. Prečo tomu tak je? Z podstaty svojej profesie sa osobný strážca dostane do veľmi blízkeho kontaktu s osobou, ktorú chráni.

To je všetkým jasné. Inak tomu nebolo aj v prípade Krisa Herzoga v čase, keď sa staral o bezpečie jedného z najsexi mužov amerických hollywoodskych kopcov Brada Pitta.

A keďže táto práca sa počítala na roky, osobný strážca stihol spoznať hercove obe manželky. A teraz si pustil ústa na špacír.

Hollywoodsky párik Jennifer Aniston a Brad Pitt: Kam sa podelo ich spoločné dieťa? Naozaj ide o výmysel alebo je pravda ukrytá inde?
Už je to pomaly rok od chvíle, kedy sa na internete objavila správa o tom, že známa herečka Jennifer Aniston má dieťa so svojim hollywoodskym kolegom Bradom Pittom. Server GossipCop, ktorý vyvracia mýty o celebritách, sa ale čuduje nad tým, kam sa... Čítať ďalej
05 | 10 | 2019 | Ján Prokop


"Jennifer Brada milovala celým svojím srdcom. Myslím, že sa ani nepozrela na iného muža v čase, keď bola s Bradom," myslí si Kris Herzog, a tak to aj zveril americkému časopisu Interview. Podľa telesného strážca hviezd bola dvojica šťastná, kým sa na scéne neobjavila Angelina Jolieová. Vzťah s ňou potom bodyguard hodnotí ako úplne odlišný.

"Po jej boku sa z Brada stala ešte väčšia hviezda, šťastný domov a rodinu mu ale Angelina rozhodne neposkytla. Viac jej záležalo na tom, aby ich svet vnímal ako najmocnejší pár celebrít na svete," je presvedčený muž zodpovedný za bezpečnosť svojich VIP klientov.

Tvrdá rana pre Angelinu Jolie! Brad Pitt po boku so sexy herečkou: Ostrý konflikt?
Hollywoodom sa šíria zvesti, že herecké eso Brad Pitt (55) má nový objav: o 25 rokov mladšiu krátkovlasu a riadne pehatú kolegyňu z brandže Aliu Shawkatovu! Čítať ďalej
25 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová