Zdeněk Pohlreich: Slávneho kuchára vyhodili z reštaurácie
02 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Slávny kuchár a televízna hviezda Zdeněk Pohlreich je zvyknutý na všeličo. Málokedy sa ale nájde niekto, kto by si dovolil mu odporovať. Jeden diel relácie Áno, šéfe ale šokoval nielen samotného kuchára ale aj jeho štáb. Pohlreicha totiž vyhodili! Informuje stars24.


Všetko sa odohralo pred rokmi v reštaurácii Albert Málek v Rožnovských pivných kúpeľoch. Kuchárom sa prítomnosť štábu a kamier nepáčila a svoju nevôľu dali dôrazne najavo. Tamojší šéfkuchár totiž odmietol Pohlreicha pustiť do kuchyne. "Nemáme záujem byť vo vašej šou. Pre vás je to sranda. Pre nás je to práca. Vy si z toho robíte srandu," naštval sa a postavil sa mu do cesty.

Pohlreich sa tomu usmial a šéfkuchára upokojoval. "Ty sa cítiš ponížený? Pre všetkých je to práca, tak sa upokoj," odpovedal. To ale šéfkuchára neupokojilo, namiesto toho Pohlreicha vyrazil. To šéfa poriadne rozhnevalo a zlosť si vybil na kameru. "Srab, vole! Taká drzosť. Pekne nafúkaného blbca tu máte," zúril.

Záporné postavy vo filmoch nesmú používat iPhone, píše sa v zmluve filmárov so spoločnosťou Apple
Slávny režisér Rian Johnson sa podelil o podmienky zmluvy s Applom, v ktorej sa v jednej časti uvádza, že záporné postavy nesmú využívať akékoľvek zariadenia od spoločnosti Apple. Píše CDR. Čítať ďalej
01 | 03 | 2020 | Dominik Simon