ŠOKUJÚCE: Ďalšia kráľovská svadba!
02 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo Mapello Mozzate si spoločné áno povedia už za tri mesiace. Na verejnosť sa preto dostáva stále viac informácií, naposledy napríklad tá, kto by mal byť hlavným svedkom.


Prípravy na svadbu princeznej Beatrice a jej snúbenca Edoarda sú v plnom prúde. Už 29. mája sa Briti dočkajú veľkolepých osláv. Predpokladá, že sa na verejnosť bude dostávať stále viac informácií.

Naposledy sa ukázalo, že taliansky podnikateľ už vybral, kto mu pôjde za svedka. A jeho rozhodnutie je naozaj nečakané. Svedkom má totiž byť jeho trojročný syn Christopher, známy pod prezývkou Wolfi.

"Môžem potvrdiť, že Wolfie bude hlavným svedkom," povedal pre britský Daily Mail zdroj. Christopher bude mať na starosti odovzdanie svadobných obrúčok svojmu otcovi, a to priamo pred kráľovnou v kaplnke paláca St. James 's.

Chlapca má Edoardo so svojou ex-priateľkou Darou Huang a ide o vôbec najmladšieho hlavného svedka v histórii kráľovských svadieb. Podľa blízkeho priateľa snúbencov chcú týmto krokom Beatrice a Edoardo verejnosti ukázať, že malý Wolfie a princezná majú spolu pekný vzťah.

Zúfalý čin princa Harryho! ABSOLÚTNY ZÁKAZ
Keď Harry s Meghan požiadali kráľovnú o "oslobodenie" od kráľovských pravidiel, dopredu neodhadli, čo tým vlastne spustia a aké následky to pre nich bude mať. Okrem iného stratili aj možnosť používať titul "Jeho kráľovská výsosť". Posledné reakcie... Čítať ďalej
29 | 02 | 2020 | Miroslav Tóth