Lucie Vondráčková si užíva zaslúžený úspech. Strach ju ale neprestáva trápiť!
02 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Lucii Vondráčkovej sa poslednou dobou darí. Jej pesničky sa hrajú v hitparádach, filmová tvorba sa tiež dvíha, napriek tomu sa nezdá, že by speváčka bola šťastná.


Krátkometrážny film Beyond Her Lens režisérky Terezy Hirsch, kde Vondráčková hrá vojnovú fotografku Alex, si odniesol ďalšiu cenu. Vondráčkovú navyše opäť hrajú v rádiách a dokonca sa umiestňuje aj v rebríčkoch.

Napriek tomu úplne šťastne nevyzerá. Pred pár dňami napríklad upozornila, že má na krku štyridsiatku. "40 ... soon .... countdown ..." napísala na Instagram speváčka.

Potom ale zverejnila ešte záhadnejší odkaz: "Miluj, ako by Ťa nikto nikdy nezranil! Pracuj, akoby si nepotreboval peniaze! Tancuj, ako by sa nikto nepozeral! Spievaj, akoby Ťa nikto nepočúval! Ži, akoby si žil dnes poslednýkrát!



Nutné dodať, že od svojich fanúšikov sa v oboch prípadoch dočkala podpory a milých slov. Mnoho z nich navyše upozornilo, že na 40 vôbec nevyzerá.

Dara Rolins: prekvapivé slová o svojej dcére! Prečo si myslí že je povrchná?
Dara Rolins (47) sa na tlačovej konferencii vzťahuje k novej kampani a výrobkom kozmetickej značky Avon prehovorila o kráse a jej pohľade na ňu. Speváčka o vlastnej dcére pred médiami predniesla, že nie je prvoplánovo krásna, a zároveň... Čítať ďalej
02 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth