Dara Rolins: prekvapivé slová o svojej dcére! Prečo si myslí že je povrchná?
02 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Dara Rolins (47) sa na tlačovej konferencii vzťahuje k novej kampani a výrobkom kozmetickej značky Avon prehovorila o kráse a jej pohľade na ňu. Speváčka o vlastnej dcére pred médiami predniesla, že nie je prvoplánovo krásna, a zároveň konštatovala, že Laura (11) je povrchná.


Rolins sa dcéru snaží naučiť, aby sa na veci pozerala z rôznych uhlov pohľadu. "Už teraz na nej vidím, že si v tej hlavičke hľadá svoj spôsob, prečo si príde pekná a zaujímavá. Čo je na nej pekné, čo ju odlišuje od ostatných, nezrúti sa z toho zlého. Myslím si, že ona nie je vôbec prvoplánovo krásna , ale je jednoducho zaujímavá, čo sa mi na ženských páči stokrát viac, "prehovorila otvorene spevačka.

O kráse sa vraj doma rozprávajú, a aj keď je jej mamička veľmi sexy žena, Laura sa rozhodne nezrúti z toho, že ona miss nie je. "Moja dcéra je v primeranej miere správne povrchná, čo ale sme občas všetky a vôbec by sme sa za to nemali hanbiť. U nej sa ten balans, čomu bude prisudzovať väčšiu váhu, ešte akoby formuje. Má jedenásť, takže je v poriadku, že prvotne čo rieši je seba pred zrkadlom, či jej toto práve pasuje."

Dara Rolins si na staré kolená našla mladého zajačika! Má to byť tento známy umelec!
Dara Rolins (47) alias Dara Rolins v týchto dňoch vystavuje svoje božské telíčko na Bali, kde je čiastočne na dovolenke a čiastočne za pracovnými povinnosťami - napríklad tu fotí nový kalendár. A aj keď je od rozchodu s rapperom Rytmusom (43) sama,... Čítať ďalej
30 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová