Zúfalý čin princa Harryho! ABSOLÚTNY ZÁKAZ
29 | 02 | 2020 I Miroslav Tóth

Keď Harry s Meghan požiadali kráľovnú o "oslobodenie" od kráľovských pravidiel, dopredu neodhadli, čo tým vlastne spustia a aké následky to pre nich bude mať. Okrem iného stratili aj možnosť používať titul "Jeho kráľovská výsosť". Posledné reakcie druhorodeného syna princa Charlesa ale svedčia o tom, že je hrdý a že rozhodnutie svojej babičky, kráľovnej Alžbety II., Statočne prijal.


Ešte do konca marca si bude plniť Harry kráľovske povinnosti vyplývajúce zo svojej pozície princa. Keď sa ale ukázal na jednej zo svojich posledných oficiálnych akcií, ktorá bola prednáškou o udržateľnom cestovaní konajúcou sa v škótskom Edinburghu, všetkých prítomných veľmi prekvapil. Poprosil totiž organizáciu, aby jeho kráľovský titul už nezmieňovala. "Celkom jasne nám dal najavo, aby sme mu hovorili jednoducho len Harry," priznal Mirroru moderátor prednášky Ayesha Hazarika (44).

"Takže dámy a páni, prosím, privítajte veľkým a hrejivým škótskym potleskom Harryho!" Ohlásil vzácneho hosťa na základe jeho priania. Je z toho zrejmé, že brat princa Williama svoju novú rolu prijal so všetkým, čo obnáša. Hoci to môže napríklad v vnútri málinko bolieť.

Rozuzlenie vzťahu princa Harryho a Williama: Konflikt o ktorom sa pred verejnosťou mlčalo!
Britskí princovia William a Harry popreli správy o vzájomnej roztržke medzi ich rodinami. Paradoxom je, že Harry len o pár týždňov skôr priznal, že si s Williamom nerozumie. Čítať ďalej
26 | 02 | 2020 | Miroslav Tóth