Modra krv a rocková legenda Bon Jovi?! Princ Harry sa nezdá: HIT STOROČIA? (VIDEO)
29 | 02 | 2020 I Miroslav Tóth

Princ Harry (35) nezaspáva na vavrínoch a snaží sa konať dobro aj po zanechaní kráľovských povinností. S chvályhodným úmyslom preto chystá singel s žijúcou rockovou legendou Jon Bon Jovi (57).


To že princ Harry vie spievať, dokázal v minulosti už na niekoľkých verejných podujatiach. A tak nie je až takým prekvapením jeho spevácky talent, ako skôr jeho samotné spojenie s rockovým kráľom Jon Bon Jovi.

S tým sa Harry zišiel v legendárnom londýnskom nahrávacom štúdiu Abbey Road, kde na konci šesťdesiatych rokov nahrali posledný spoločný album slávni Beatles. V známych priestoroch sa rozhodli spoločne naspievať duet, konkrétne jednu z najnovších piesní kapely Bon Jovi s názvom Unbroken.



Nejde však len o akýsi rozmar, chystaný duet má byť podľa informácií na sociálnej sieti hymnou tohtoročných Invictus Games, čo je charitatívna akcia, ktorú v minulosti založil sám princ Harry a na ktorej ľudia s handicapom súťažia v jedenástich športových disciplínach, do ktorých sa radí napríklad aj basketbal či volejbal pre vozíčkarov. Tohtoročný ročník sa bude konať 9.-16. mája v holandskom Haagu.

Pozrite sa na ukážky, ktoré princ Harry zverejnil na Instagrame, ktorý spravuje spoločne so svojou ženou Meghan Markleovou (38).

Princ Harry a Meghan šokujú celú kráľovskú rodinu! ROZVOD?
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan síce pred niekoľkými týždňami odišli z Veľkej Británie, kráľovskú rodinu ale zamestnávajú naďalej. V Buckinghamskom paláci sa rieši vec, s ktorou sa zatiaľ stretli iba v prípade rozvodu. Čítať ďalej
06 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová