Palo Habera to prepískol v priamom prenose! Moniku Bagárovú nazval Cigánkou
27 | 02 | 2020 I Miroslav Tóth

Porotca Pavol Habera (57) patrí medzi mužov, pri ktorých platí príslovie "čo na srdci, to na jazyku", a servítky si rozhodne pred ústa nedáva. V novej rade SuperStar skutočne prekvapuje divákov a svojimi slovami dokáže kohokoľvek odrovnať. Tento krát si podal tehotnú speváčku a zároveň porotkyňu Moniku Bagárovou (25).


Pred porotu sa totiž postavila sexi mladá 22-ročná mamička Melissa. ,,Prišla som vám zaspievať pesničku od Christiny Aguilery," predstavila sa a odpálila soulovú pecku od americkej speváčky. Po jej výkone však ostala porota dosť nerozhodná. ,,Ja keď som ťa počúval, celý čas som mal pocit, že by sa mi to malo páčiť a takýto hlas by mal postúpiť, ale potom som si uvedomil, že som za nejakou fóliou a vlastne sa mi to nepáči," zhodnotil Leoš Mareš.

Potom sa Habera pripojil pokračoval! "Monika sa tiež snaží o RnB, ale tiež je viac cigánka a Rómka, takže to má možno viac v krvi ako my bieli. Keď takto vedia spievať bieli, sú to vzácne výnimky na svete. A ty to nie si, " dodal známy slovenský spevák. Prekvapená Monika sa síce po tomto výroku moc negatívne netvárila, po chvíli sa však rozchichotala a začala skrývať svoju tvár za kartičku.

SuperStar 2020: Ako sa Marián Čekovský otrávil alkoholom?
Slovenský parťák Pavla Haberu (57) v porote tohtoročnej SuperStar má divokú minulosť. Spevák Marián Čekovský (42) bojoval o život kvôli otrave krvi alkoholom. Pochádza totiž z východu, po fľaši niečoho ostrejšieho bežne siahajú už po... Čítať ďalej
17 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová