Rozuzlenie vzťahu princa Harryho a Williama: Konflikt o ktorom sa pred verejnosťou mlčalo!
26 | 02 | 2020 I Miroslav Tóth

Britskí princovia William a Harry popreli správy o vzájomnej roztržke medzi ich rodinami. Paradoxom je, že Harry len o pár týždňov skôr priznal, že si s Williamom nerozumie.


Po niekoľkých mesiacoch špekulácií v britských bulvárnych médiách princ Harry priznal, že v jeho vzťahu s bratom Williamom panuje určité napätie. V dokumentárnom filme stanice ITV , povedal, že sa vydali "rozdielnymi cestami".

Médiá v minulosti špekulovali, že sa princovia odcudzili kvôli vzájomným sporom ich manželiek. Harryho choť Meghan v dokumente ITV priznala, že nová rola po boku britského princa nie je jednoduchá. Pred sobášom s Harrym ju vraj priatelia varovali, že ich britský bulvár zničí život.

Princ Harry a Meghan na mizine? Nové sídlo na Malibu, je tu ale háčik!
Takýto pranier si najskôr princ Harry (35) a jeho krásna Meghan (38) nepredstavovali. Zanechanie kráľovských povinností ich síce stálo viac, než očakávali, ale vyzerá to, že k úteku do Ameriky mali veľmi dobrý a pekný dôvod. Čítať ďalej
24 | 02 | 2020 | Miroslav Tóth


"Sme v tomto okamihu určite na rozdielnych cestách," povedal 35-ročný Harry v dokumente stanice ITV. Zároveň ale dodal, že tu vždy pre Williama bude, "rovnako ako ja viem, že on tu bude vždy pre mňa".

Isté napätie vo vzťahu s bratom spôsobil podľa neho tlak, ktorému sú ako členovia kráľovskej rodiny vystavení. "Sme bratia. Vždy budeme bratia," dodal. Súrodenci ale podľa neho majú "dobré dni a zlé dni".

Svoje slová ale Harry paradoxne o pár týždňov neskôr poprel. A to krátko potom, čo The Times napísal, že William sa nesprával priateľsky voči Harrymu manželke Meghan.

"Napriek jasným popretiam dnes jedny britské noviny uverejnili správu špekulujúci o vzťahu medzi vojvodom a vojvodkyňou zo Sussexu a vojvodom z Cambridge," uviedli to vtedy vo vyhlásení.

"Pre bratov, ktorí tak silno dbajú na veci spojené s duševným zdravím, je používanie štvavého jazyka týmto spôsobom urážlivé a potenciálne škodlivé," dodali princovia.

Londýnske Timesy predtým napísali, že vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexo sa chcú vzdať svojich kráľovských rolí po dvoch rokoch, keď im bolo "neustále pripomínané, kde je ich miesto". Rozpory údajne prepukli už pred svadbou Harryho a Meghan v máji 2018.

Neverný princ William! Šokujúca pravda odhalená: Čo sa to deje?
Kedysi dávno spolu ešte študovali, potom Kate (38) dlhé roky čakala, než sa princ William (37) rozhodne pre sobáš. Tak sa napokon aj malo stať! Čítať ďalej
10 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová