Bolek Polívka: TAJNÁ SVADBA V BRNE? Po 24 rokoch si vzal matku svojich detí
25 | 02 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Bolek Polívka (70) s obľubou hovorieval, že každé z jeho detí si zaslúži mať vlastnú matku. Neplatilo to len u jeho najmladších troch potomkov, ktoré má s Marcelou Čiernou (50). Tú si teraz po 24 rokoch vzal za ženu.


Podľa Blesku bola svadba v Brne a herec s partnerkou si vybrali magický dátum 22. 2. 2020. Na veselicu dorazil napríklad Bolekov dobrý kamarát Jiří Bartoška s manželkou.

Bolek Polívka a Marcela Černá majú dcéru Marianu (11) a synov Jana (15) a Františka Antonína (12).

Herec bol v minulosti už dvakrát ženatý. Jeho prvou ženou bola Stanislava Polívková, s ktorou má dcéru Kamilu (44). Tá je divadelná scénografka a režisérka. S Evelynou Steimarovou, sestrou Jiřího Kodeta, má Bolek Polívka zas dcéru Annu Polívkovú, známu čekú herečku (40).

Druhou manželkou Boleka Polívku bola francúzska herečka Chantal Poullain. Vzali sa v roku 1986 a majú syna Vladimíra (30). Manželstvo im vydržalo pätnásť rokov.

Pyšný otec Sylvester Stallone (73): Dcéry bráni ako pes!
Na svojej dcéry nedá Sylvester Stallone (73, Rambo) dopustiť a je na ne ako med. Akonáhle ale okolo nich začnú sliediť nápadníci, idú sladké slovíčka stranou, prebudí sa v ňom akčný hrdina a je ostrý ako strážny pes! Píše portál... Čítať ďalej
23 | 02 | 2020 | Dominik Simon