Princ Harry a Meghan na mizine? Nové sídlo na Malibu, je tu ale háčik!
24 | 02 | 2020 I Miroslav Tóth

Takýto pranier si najskôr princ Harry (35) a jeho krásna Meghan (38) nepredstavovali. Zanechanie kráľovských povinností ich síce stálo viac, než očakávali, ale vyzerá to, že k úteku do Ameriky mali veľmi dobrý a pekný dôvod.


Aj keď s ich rozhodnutím nesúhlasil nikto a výnimkou nebola ani kráľovná Alžbeta II. (93), Harry a Meghan sa zariadili po svojom, vzdali sa svojich privilégií najstarších kráľovských členov britskej monarchie a odsťahovali sa za oceán.

Aj keď sa kontroverzný pár spoločne s deväťmesačným synčekom Archiem zatiaľ uhniezdil v Kanade, nebude to rozhodne ich jediný domov za oceánom. Na letné mesiace sa princ Harry a Meghan a pochopiteľne aj ich syn plánujú presunúť do USA, konkrétne do Malibu, kde si podľa neoverených zdrojov mali už zaobstarať luxusné sídlo v hodnote viac 6 miliónov eur, ktorému, ako je na fotkách v galérii vidieť, nechýba na rozľahlom pozemku veľkolepý bazén, ani luxusný tenisový kurt. Za susedov by potom Meghan a Harry mali mať osobnosti, medzi ktoré sa radí napríklad herec Mel Gibson (64), kontroverzna transsexuálna hviezda Caitlyn Jenner (70) alebo legendárny americký moderátor Dick Van Dyke (94).

Ak si ale sídlo skutočne kúpili, nie je isté. Ponúka sa tu ešte druhý variant, a to prenájom sídla za 23-tisíc eur mesačne. Kde na to mladý pár vezme, začína byť trochu zapeklitá otázka. Je síce jasné, že so svojimi doterajšími financiami z vreciek daňových poplatníkov iste strádať nebudú, avšak ich hlavný biznis plán, a to predávať merch pod značkou SussexRoyal, kráľovná zatrhla. Harry s Meghan totiž s odstúpením od kráľovských povinností nemajú nárok na to, používať titul vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu, a preto nemôžu ani vystupovať pod rovnomennou značkou, do ktorej už bohužiaľ stihli vraziť poriadny balík.

Princ Harry a Meghan prestanú používať značku SussexRoyal
Britský princ Harry a jeho manželka Meghan prestanú od jari používať značku SussexRoyal, pričom o jej registráciu požiadali len minulý rok. Tento názov neponesie ani ich chystaná dobročinná nadácia, uviedla v piatok večer hovorkyňa manželského... Čítať ďalej
22 | 02 | 2020 | Marek Molnár