Liberálna chobotnica (Peter Oremus)
24 | 02 | 2020 I Peter Oremus

(autor je aktívny politik)


Dlhodobo sme svedkami skrytého nebezpečného plánu prebratia moci v našom štáte liberálnymi hráčmi a ich prisluhovačmi.


Akože „nové“ progresívne a ultraliberálne politické strany, mainstreamové média ovládané oligarchiou, rafinovaná sieť zahraničných mimovládok a „nadstranícka“ progresívna prezidentka konajú podozrivo vzácne v zhode. Ako náhle aj príde k nedorozumeniu, prezidentka napríklad odpovie novinárovi, že by Kisku nevymenovala ak bude stále trestne stíhaný za svoje delikty (čo každý chápe za samozrejmosť), nasleduje hneď telefonát s Kiskom a všetko je vysvetlené. Ona to tak nemyslela! „Madam excelencia“ dokonca chápe a podporuje agresívne narúšanie legálne zvolaných mítingov konkurenčnou parlamentnou stranou a sama by sa pridalak liberálnym fanatikom odkiaľ sama vzišla, keby však nie je prezidentkou.

Podozrivo je však ticho, keď nové Kiskové videá jasne hovoria o mafiánskych praktikách a scudzení pozemkov pod Tatrami samotným bývalým prezidentom. Najväčší „anjel“ je s „madam excelenciou“ v náramnej súhre a dokonca sa dáva do polohy jej šéfa, keď si dovolí dopredu predpovedať reakciu prezidentky, pokiaľ by parlament schválil sociálny balíček na poslednej parlamentnej schôdzi.

Ani investigatívni novinári neriešia obsah videa o Kiskovi, ale hľadajú toho, kto to zavesil na internet. O Kočnerovej threeme už ani nemusíme hovoriť. Títo „investigatívni“ novinári selektívne vyberajú len Kočnerové konverzácie s politikmi súčasnej vládnej koalície. Pokiaľ ide o stretnutie alebo konverzácie Kočnera s Lipšicom, Sulíkom alebo Matovičom, tak je hrobové ticho. Samozrejme, títo páni predsa vyznávajú liberálne hodnoty a preto sú chráneným druhom.

Prečo média hlavného prúdu neriešia závažné podozrenia oligarchu J. Haščáka s objednávky vraždy nevinného novinára a organizovania tak štátneho prevratu na Slovensku. Každý si domyslí odpoveď, keď si prečíta Haščákové priznanie, že ním vlastnené média takisto ohýbajú fakty v prospech svojho majiteľa.

Suma sumárum liberálna chobotnica s mafiánskymi praktikami kričí na vládnych politikov, že majú mafiánske praktiky.
Jedna mafia chce nahradiť druhú mafiu.

Tento mafiánsky a korupčný systém môžu zničiť len statoční a nezaťažení politici kandidujúci na kandidátkach antisystémových strán. Iba antisystémové strany, ktoré nie sú súčasťou tohto skorumpované zločineckého systému, sú postrachom liberálnej mafie a aj tej vládnucej.

Ultra-liberálna demokracia je aj o pyžamovej žúrke v NR SR (Peter Oremus)
(autor je aktívny politik) Čítať ďalej
21 | 02 | 2020 | Peter Oremus