Šialení Rodičia z USA? 17-ročný syn znásilnil svoju 11-ročnú sestru! Znásilnené dievčatko porodilo dieťa doma do vane
23 | 02 | 2020 I Miroslav Tóth

Keď manželia prišli s podchladeným novorodencom, ktorý mal ešte pupočnú šnúru s kusom placenty do pôrodnice, lekárom sa hneď niečo nezdalo. Muž navyše tvrdil, že je to jeho dieťa a on ho našiel na terase v dome. Vraj ho tam odložila jeho bývalá priateľka. Polícia začala vyšetrovanie a zistila, že pravda je zrejme oveľa desivejšia.


Skutočnú matkou novorodenca je totiž ešte len 11ročná dievčina a otcom jej 17-ročný pokrvný brat. Rodičia v snahe zamaskovať, čo sa v rodine dialo, prišli do nemocnice s neošetreným novorodencom, ktorý rýchlo strácal telesnú teplotu, a šialenou historkou o dieťati pred dverami.

Polícia amerického štátu Missouri začala vyšetrovanie 11. februára len pár hodín po narodení dieťa. Teraz vzniesla obvinenia proti 17-ročnému otcovi dieťaťa, ktorý bol obvinený z incestu, znásilnenia a sodomie na mladistvých mladších ako 12 rokov. Obvinení boli takisto aj rodičia. Svojej dcére totiž po pôrode do vane neposkytli žiadnu zdravotnú starostlivosť.

Otec dievčaťa následne priznal, že otcom malého chlapčeka je jeho vlastný syn. Obaja rodičia zhodne tvrdili, že nemali tušenie o tom, že je ich dcéra tehotná a že bola obeťou znásilnenia ich synom. Počas vyšetrovania 17-ročný mladík priznal, že mal so sestrou sex najmenej 100-krát, ale o tehotenstve vraj tiež nevedel.

Všetci traja obvinení sú vo väzbe s vypísanú kauciou. Predčasne narodený chlapček zostáva v nemocnici a jeho len o 11 rokov staršia matka je v starostlivosti príbuzných.

Vrah na hliadke: čínska robotická loď
23 | 02 | 2020 | Mário Martinka