Bitka o majetok Kramára a jeho ex: Nečakaný krok bývalej ženy

Rozvod Maroša Kramára (60) a jeho bývalej ženy Nataie Nikitinovej (52) neprebehol zrovna hladko. Exmanželka bola svojho času pekne naštvaná. Dokonca odmietla ich spoločný dom a radšej ho nechala manželovi. Čo ju k tomu viedlo? Píše ahaonline.


Keď sa známy zvodca žien rozhodol roku 1999 vziať si za ženu kučeravú právničku Natašu, bolo to pre jeho fanúšičky veľké prekvapenie. Nakoniec neuplynulo ani dvadsať rokov a milostnej romanci bol koniec. Už pred tým sa ale podľa slovenskeho webu Šarm často špekulovalo o tom, že ich spolužitie máva veľké prepady a že mu pomaly ale isto zvoní na koniec. Nakoniec sa tak stalo a posledným klincom do rakvy za manželstvom bol konečný verdikt právnikov.

Umenie investovať


Okrem toho, že mal herec dar uhranúť nejednu krásku, disponoval aj talentom na skupovanie domov a bytov. Vďaka tomu má aj peknú zbierku nehnuteľností na veľmi atraktívnych adresách. V ich kupovaní zohrala dôležitú rolu zrejme práve aj jeho manželka, ktorá, okrem toho, že sa vyzná v zákonoch, zároveň pochádza z dobre situovanej rodiny a tým pádom mala slušné povedomie o tom, aké lokality sú potencionálne výhodné.

YouTube obnovil kanál Štefana Harabina
Účet Štefana Harabina bol zablokovaný vo štvrtok, v piatok ráno bol opäť prístupný. Čítať ďalej
21 | 02 | 2020 | Peter Haluza


Lenže s koncom manželstva nastal aj čas delenia. Okrem bytov na veľmi exkluzívnych adresách bola pýchou Kramára, jeho bývalej ženy a ich troch detí aj vila v obci Rovinka neďaleko hlavného mesta, ktorú právnici "priklepli" nakoniec hercovi. Hoci sa jej cena bez vnútorného vybavenia odhaduje na cca 500 000(EUR) a navyše tesne nadväzuje na breh rekreačného jazera Nové Košariská. I raj na zemi má teraz vo vlastníctve len Kramár, hoci bol dom predtým v bezpodielovom spoluvlastníctve manželov.

Aký je dôvod takéhoto právneho kroku? Údajne to, že tu bol herec načapaný so svojou novou milenkou a zároveň manažérkou Inou, a že jeho bývalá žena taký priestor skrátka už odmietala obývať. "Môžem povedať len to, že sa držím pravidla, že svoje súkromie nebudem nijako komentovať. Ďakujem za váš záujem, ale necháme to tak, ako to je. Je mi dobre, takže je zbytočné čokoľvek hovoriť, "vysvetlila len stručne webu Šarm Nataša Nikitinová.

Slimák citlivý na klímu pomenovaný po Grete Thunberg
Okrem časopisu Osoba roka a nominácie na Nobelovu cenu mieru získala dospievajúca aktivistka v oblasti klímy Greta Thunbergová nové ocenenie vo vedeckej komunite. Informuje portál RT. „Craspedotropis gretathunbergae“ je nový druh suchozemského... Čítať ďalej
21 | 02 | 2020 | Timotej Dudka