„Myšlienka ako zbraň“. Nebezpečnejšie ako jadrová bomba
20 | 02 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Podľa ruského generála vo výslužbe Borisa Konstantinoviča Ratnikova „mocní“ nášho sveta tajne ovplyvňujú psychiku verejnosti.


Generál Ratnikov sa zaoberal kontrolou vedomia verejnosti i konkrétneho človeka. Tiež pracoval na možnosti ochrany človeka pred zasahovaním do jeho mysle.


Podľa Ratnikova nemá svetová verejnosť ani potuchy, aká „vojna mozgov“ prebiehala v prvej polovici minulého storočia. Podľa neho mocnosti doslova viedli skutočné „astrálne vojny“. V utajení nie menšom než jadrové projekty.


Tvrdí, že v bývalom Sovietskom zväze si včas uvedomili význam i nebezpečenstvo vstupovania do cudzej mysle a manipulácie s ňou. Možnosťami diaľkového vplyvu na psychiku sa podľa Ratnikova venovalo v ZSSR okolo päťdesiat inštitúcií. Investície dosahovali až stovky miliónov rubľov.


Podľa údajov Ratnikova sa ľudstvo od dávnych čias zaujímalo o to, čo predstavuje vedomie človeka. Mocní nášho sveta používali dlhodobo celý rad technológií vplyvu na psychiku.


Ako zamatoví neonormalizátori robia poslancovi Blahovi zbytočnú kampaň (Eduard Chmelár)
K politickým metódam a manipuláciám Ľuboša Blahu mám nespočetné množstvo výhrad, ale to, čo sa spustilo uplynulý týždeň zo strany akademických inštitúcií na Slovensku považujem za taký nebezpečný jav, že k nemu musím zaujať jasné... Čítať ďalej
16 | 12 | 2019 | Eduard Chmelár

V dvadsiatom storočí magická prax starých žrecov vstúpila na vedeckú úroveň výskumu. A ihneď sa stala záujmom bezpečnostných služieb. Zvláštna pozornosť bola venovaná tejto problematike vo Veľkej Británii, Nemecku a Sovietskom zväze. V bývalom ZSSR napríklad prakticky takmer všetci ľudia s nadprirodzenými schopnosťami boli pod kontrolou bezpečnostných úradov.


Nebezpečenstvu sa vystavujú i samotní „operátori“ pracujúci s vedomím iného človeka. „Ak pošlete príkaz na sebazničenie osoby a vráti sa vám jej ochranný program, jeho následkom môžete napríklad vyskočiť z okna alebo spáchať samovraždu. Program je odoslaný, musí byť realizovaný…“ vysvetlil Ratnikov.


Jemu samotnému sa počas služby stalo, že do ulice, kde vtedy býval, postavil nepriateľ žiariče. „Moja žena ma pod vplyvom tohto žiarenia náhle uvidela na ulici, ako ma bili. Začala liezť z okna, aby vyskočila. Ale nemohla sa pretiahnuť a včas som ju zastavil. A teraz sú také žiariče takmer na každej ulici. Preto je aj veľa úmrtí a ľudia páchajú nevysvetliteľné samovraždy,“ tvrdí Ratnikov.


Najľahšie je ovládnuť osoby, čo pijú alkohol, fajčia a podobne.


Boris Konstantinovič Ratnikov
Pôsobil v bezpečnostnej službe bývalého Sovietskeho zväzu KGB. Od roku 1991 bol prvý zástupca náčelníka Hlavnej správy bezpečnosti Ruskej Federácie. V rokoch 1994 až 1997 bol hlavný poradca bezpečnostnej služby prezidenta Ruskej Federácie a poradca náčelníka Federálnej služby Ruskej Federácie.


Harabinova strana Vlasť manipuluje svoje preferencie
Strana Vlasť s lídrom Štefanom Harabinom sa snaží navodiť situáciu, že jej skutočné preferencie sú vyššie ako uvádzajú agentúry v prieskumoch. Čítať ďalej
09 | 02 | 2020 | SITA