Krádež ako vystrihnutá z akčného filmu
18 | 02 | 2020 I Slávka Cigáňová

Ako z akčného filmu prebehla krádež v nitrianskom soláriu na Štúrovej ulici.


Cez otvorené dvere sa dnu dostala dvojica podozrivých mužov a z pokladničného pultu si odniesli hotovosť celkom 525 eur a 96 centov. Páchateľov zachytili kamery umiestnené v soláriu.

Nitrianska polícia vec vyšetruje ako prečin krádeže, uviedli policajti na svojej stránke na sociálnej sieti. V tejto súvislosti polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení páchateľov. Akékoľvek informácie k pohybu alebo pobytu hľadaných osôb je možné podať na t. č. 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj.

Aj bratislavskí policajti majú na stole prípad trestného činu krádeže, ku ktorej došlo dňa 27.01.2020 v čase krátko po 17:45 h v jednej z predajní na Tomášikovej ulici v Bratislave. Doposiaľ neznámy páchateľ tam z pokladne odcudzil finančnú hotovosť vo výške 450,- €. Po neznámom páchateľovi policajti v súčasnosti pátrajú.

„V tejto súvislosti vyzývame občanov k spolupráci. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na fotografiách, nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, číslo 09610 33 333, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na facebookovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy,“  napísali bratislavskí policajti na sociálnej sieti.

Boss Černák písal list Pellegrinimu z väzenia. Žiada od neho ospravedlnenie
18 | 02 | 2020 | Slávka Cigáňová