Vojvodkyňa Kate odhalila pozadie svojho súkromia: Čo jej deti najviac vyčítajú?
17 | 02 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Kráľovská rodina vie, ako zaujať. Keď prišli o princa Harryho (35) a Meghan (38), vštetky nádeje vkladajú do vojvodkyne Kate (38) a jej roztomilej dcérky Charlotte (4), ktorá vraj vie byť aj poriadny čertík.


Charlotte pôsobí hocikedy ako dokonalá princeznička, ale svojím vyplazováním jazyka dokáže pobaviť celý svet. Teraz jej mamička Kate zdieľala so svetom krásnou momentku štvorročného dievčatka a prezradila aj niekoľko tajomstiev o rodičovstve.

"Mám túto jednu fotku Charlotte, ako si privoniava k modrému zvončeku, a naozaj, sú to práve momenty ako tento, ktoré sú pre mňa ako rodiča najcennejšie," objavila sa na Instagrame pri fotke, ktorú nafotila práve sama vojvodkyňa z Cambridge. "Snažím sa každý deň venovať takým chvíľkam, aj keď sú malé, alebo aj keď práve nemám čas," objasnila.

ROZVOD vojvodkyne Meghan Markle: Prečo manželstvo stroskotalo?
Vojvodkyňa Meghan Markle a Princ Harry mali v roku 2018 veľkolepú, kráľovskú svadbu. Nie je však tajomstvom, že Meghan už raz vydatá bola. Dlho ale nikto nevedel, prečo jej manželstvo skončilo. Čítať ďalej
09 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová


Manželka princa Williama (37) takto o svojom súkromí neprehovorila len tak, ale išlo o súčasť propagácie jej podestu Šťastná mama, šťastné dieťa, anglicky, Happy Mum, Happy Baby '. V ňom otvorene hovorí o svojich rodičovských skúsenostiach a zverila sa s tým, že ani ona to nemá čoby mamička moc jednoduché. Stretáva sa s tým, čo pozná asi každá žena, ktorá sa snaží skĺbiť materstvo s kariérou - cítia totiž pocit viny zakaždým, keď odchádza od svojich detí.

Navyše kvôli kráľovským povinnostiam musí aj cestovať, a tak svojich miláčikov - George (6), Charlotte aj Louise (1) občas nevidí dlhú dobu. Dokonca sa jej už aj stáva, že sa deti pýtajú, prečo od nich odchádza. "Stáva sa to stále. Dokonca dnes ráno, keď som ich išla vyzdvihnúť zo školy, tak George a Charlotte mi povedali: 'Mami, ako si nás ráno mohla nechať v škole?', " Cituje denník Mirror krásnu Kate.

Tá sa skrátka netají tým, že byť rodičom nie je prechádzka ružovým sadom, ale naopak poriadna výzva. "Spochybňujete svoje vlastné rozhodnutia a vlastné úsudky a podobné veci. A myslím, že to začne okamihom, keď máte dieťa, " tvrdí trojnásobná mamička, ktorú Briti milujú.

Princ Harry s vojvodkyňou Meghan si v Kanade vybrali prepychovú vilu za 27-miliónov dolárov
Podľa zahraničných médií si už vojvodkyňa zo Sussexu v Kanade vybrala miestečko, kde by chcela vychovávať svojho synčeka Archieho (8 mesiacov). Hodlá sa vraj zabývať v krásnej vile v najprestížnejšej oblasti West Vancouveru, pekne na pobreží, ktorá... Čítať ďalej
22 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová