V kauze sexuálneho zneužívania v detskom tábore Chachaland padlo obvinenie

V prípade sexuálneho zneužívania v detskom tábore Chachaland polícia po niekoľkých mesiacoch obvinila 56-ročného Romana z Bratislavy, uviedol portál noviny.sk.


"Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave vzniesol na základe niekoľko mesačného vyšetrovania obvinenie z trestného činu sexuálneho zneužívania 56-ročnému Romanovi P. z Bratislavy," informovala polícia.

Podľa opisu skutku mal obvinený Roman v roku 2003 v priestoroch letného tábora nadviazať kontakt s poškodenou maloletou, vtedy 13-ročná. V rokoch 2004 až 2005 ju údajne viackrát a rôznymi spôsobmi sexuálne zneužíval.

Počas tohto obdobia sa mali stretávať na rôznych miestach v Bratislave, aj mimo Bratislavy. Ďalším miestom bol letný tábor, kde obvinený Roman pôsobil ako hlavný vedúci. "V rámci vyšetrovania bolo na základe jednotlivých vykonaných procesných úkonov preukázané, že toto konanie malo vplyv na mravný a fyzický vývin v tom čase maloletej osoby," pokračuje polícia.

V prípade dokázania viny hrozí vedúcemu tábora 2 až 10 rokov za mrežami.

Poliaci jazdia po našich Tatrách na snežných skútroch. Vraj si prišli iba „poopekať klobásky“
Poliakov na snežných skútroch pochytali na slovenskej strane Tatier. Jazdili mimo vyznačených ciest. Na svoju obranu tvrdili, že si prišli iba "poopekať klobásky". Správu zverejnil server tvnoviny.sk. Čítať ďalej
14 | 02 | 2020 | Slávka Cigáňová