Malachovského manželka odišla z domu. Noc strávila s bývalým vyšetrovateľom Gorily!
15 | 02 | 2020 I Gabriel Matta

Ešte pred Vianocami sa prevalilo na verejnosti, že Svätozár Malachovský ešte len rok od svadby s jeho mladou novomanželkou Petrou Molnárovou - Malachovskou zažíva krízu vzťahu. Topky.sk priniesli informáciu, že minimálne jednu noc u Petry strávil vysokopostavený muž!! Malo ísť o bývalého vyšetrovateľa kauzy Gorila. 





Petra aj so Sväťom mali dvoch malých synov, Tima a Marka. Sväťo sa kvôli Petre rozišiel so svojou predošlou manželkou Ľubicou Čekovskou. Kríza vo vzťahu s Petrou len rok po svodbe však aj napriek dvom malým ratolestiam prerástla do odlúčenia.

Topky uvádzajú, že "Keď Petra odišla od Sväťa, vrátila sa do bytu v Rači, potom začala bývať v bytovke v Slovenskom Grobe. Neďaleko od bytu svojej sestry Lucie, ktorá tam žije s manželom."


Topky ju odhalili stáť večer na balkóne v spoločnosti cudzieho muža, ktorý odišiel až ráno. Má ísť o Mareka Gajdoša bývalého šéfa vyšetrovacieho tímu Gorila, ktorý aktuálne pôsobí ako náčelník bratislavskej metskej polície.

Harry a Meghan zatvárajú svoju kanceláriu v Buckinghamskom paláci
Britský princ Harry s manželkou Meghan zatvárajú kanceláriu, ktorú mali v Buckinghamskom paláci v Londýne, hlavnom sídle kráľovnej Alžbety II. O prácu tak príde 15 jej zamestnancov, informuje spravodajská televízia CNN. Čítať ďalej
14 | 02 | 2020 | TASR