Genialita Roberta Fica nemá hraníc! Liberálna progresívna opozícia uč sa!
13 | 02 | 2020 I Slavěna Vorobelová

(autorka je aktívnou političkou)


Strany súčasnej vládnej koalície Smer-SD a SNS pri pohľade na predvolebné preferencie asi šampanské neotvárajú. Skôr ich chytá panika a začali premýšľať, čím by ešte nalákali nejaké hlasy.


Ak berieme len súčasný vládny trojlístok, teda skôr dvojlístok, na pomoc dôchodcom mali presne 4 roky. Dosť dlho na to, aby prijímali opatrenia nielen v prospech dôchodcov, ale aj rodín, mamičiek atď. So zvýšením príspevku na deti pre rodičov, s 13. dôchodkom  či zrušením poplatku za diaľnice pre osobné autá prichádzajú až teraz. Dva týždne pred voľbami?!


Jasný a priehľadný politický marketing.

Ale zase peniaze pomôžu penzistom, mladí rodičia uvítajú pár eur naviac a neplatenie diaľničnej známky za aj tak nedostavané diaľnice sú všetko dobré správy. Skoro každý z nás si v tom nájde aspoň niečo, čo mu pomôže ušetriť nejaké to euro. Vyzerá to tak, že nápadmi sa inšpirovali u práve obávaného súpera Kotlebu a jeho politických partnerov NÁRODNÁ KOALÍCIA, KDŽP - Aliancia za Slovensko, Priama Demokracia, DOMA DOBRE. Ale aspoň sa pomôže bežným ľudom. Otázne je, ako sa zachová podľa Fica pani excelencia zo "skládky pezinskej". No zjavne nič iné jej neostane, len rešpektovať hlasovanie poslancov NR SR.
A čo naša skvelá opozícia? Mala by sa učiť ako sa robí politika.

No namiesto toho podáva trestné oznámenie a brojí proti tomuto nápadu. Politický marketing poňali na štýl trápnej intrigánskej reality šou a to tým, že radšej chodia šaškovať a vyvolávať konflikty na predvolebné pokojné mítingy kotlebovcov a ich sympatizantov, snažia sa ich nálepkovať a častovať slovami extrémisti, fašisti. Aj napriek paktu o neútočení sa medzi sebou bijú a škriepia ako kohúti na smetisku. Týmto sa snažia presvedčiť aspoň tých pár ľudí, že sú vôbec schopní vládnuť. Ale väčšina ľudí toto ich trápne politické divadlo dávno prekukla. Neostáva nič im iné, len dúfať, že ešte sa dosť poblúznených mládežníkov a liberálov neprebudilo.
Ľudia, zapamätajte si to!

PS/Spolu, Za ľudí , SAS a zvyšok liberálnych strán bežným ľuďom nedopraje nič. Chcú lepšie podmienky akurát tak pre podnikateľskú elitu, medzi ktorú patria práve lídri a predsedovia týchto strán. Jediné, čo tým sledujú, je zrušiť či obmedziť aj tie úľavy a výhody, ktoré v tomto štáte máme!

Rómovia ako „CHRÁNENÝ DRUH“? (Peter Oremus)
(autor je aktívny politik) Čítať ďalej
12 | 02 | 2020 | Peter Oremus