Hazard so životom zverených detí. Pozrite, čo si dovolili tri učiteľky
09 | 02 | 2020 I Slávka Cigáňová

Poriadny hazard so životom zverených detí si dovolili tri učiteľky.


Učiteľky s deťmi prebiehali cez železničné koľaje, pričom závory boli spustené a blikali červené výstražné svetlá. Situácia je zaznamenaná aj na videu, ktoré zverejnil blesk.cz.

screenshot videa


Neopatrné učiteľky boli vonku s 13 deťmi z materskej školy. Zachytili ich kamery, namontované pri priecestí. Všetko sa to odohralo v stredu 5. februára pri pražských Řeporyjích tesne pred pravým poludním. Na neďalekej železničnej stanici pritom stál vlak s pravidelným odchodom 11:59 z Praha-Řeporyje smer Praha -Smíchovské nádražie.

Podľa okoloidúcich sa zrejme ponáhľali práve na tento vlak do Prahy. Prípadom sa už zaoberá polícia. „Vec je preverovaná pre podozrenie z trestného činu všeobecného ohrozenia," citoval portál policajného hovorcu Jana Rybanského. Za všeobecné ohrozenie učiteľkám hrozí až osemročné väzenie.

Řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS) na Mall.tv následne uviedol: „,Gratulujeme' všetkým trom neznámym vychovávateľkám tých detí. Iste, jeden vlak prešiel, do druhého nastupujete. Tak presne za túto argumentáciu si nezaslúžite zľutovanie. Pane Bože, tá kamera tam beží len dva dni....“

Hovorkyňa internetovej televízie Mall.tv Eva Albrechtová uviedla, že "dlhodobo vedia, že ľudia týmto spôsobom riskujú. „To, že riskujú učiteľky z materskej školy, je samozrejme extrémny prípad. Od inštalácie kamier(3. februára) prešlo 30 ľudí na červenú. Je to na každodennom poriadku," dodala.

NASA zverejnila snímky nevysvetliteľných oblakov v tvare "ružice" (FOTO)
Pozeranie sa na Zem z vesmíru môže odhaliť vzory, ktoré by ste si na povrchu nikdy nevšimli. Poslednými veľkolepými príkladmi sú tajomné oblačné formácie v tvare „ružice“, ktoré nasnímala vesmírna agentúra NASA. Informuje portál... Čítať ďalej
08 | 02 | 2020 | Marek Molnár