ŠOK: Počas koncertu sa na Madonnu zrútila protipožiarná opona!
07 | 02 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Madonna (61) a jej fanúšikovia len tak nezabudnú na vystúpenie v londýnskej aréne Palladium. Popová diva totiž prekročila nočný kľud, čo sa očividne nepáčilo usporiadateľom. Show bola v plnom prúde, keď Palladium stiahlo kovovú protipožiarnu oponu a pokúsilo sa vystúpenie ukončiť.


Speváčka v rámci svojho turné Madame X vystúpila v londýnskej aréne. Usporiadatelia však predčasne koncert ukončili. A dôvod? Prekročila dohodnutý čas nočného kľudu - 23:00 miestneho času. Podľa webu cas.sk organizátori vypli ozvučenie a nechali stiahnuť protipožiarnu oponu.

Madonna túto reakciu neponechala bez odozvy a na sociálnej sieti dala priechod svojim emóciám. "Bolo päť minút po našom nočnom kľude o 23:00, mali sme uviesť ešte jednu pieseň, a Palladium sa rozhodlo nás cenzurovať stiahnutím kovové protipožiarne opony, ktorá váži deväť ton," napísala speváčka.

"Našťastie v polovici prestali a nikto nebol zranený. Mnohokrát ďakujem celému publiku, ktoré neodišlo a nikdy nás neopustilo," dodala popová stálica, ktorá spoločne s tanečníkmi zaspievala poslednú pieseň koncertu aj bez klasického osvetlenia a zosilneného zvuku.

Princ Harry a Meghan šokujú celú kráľovskú rodinu! ROZVOD?
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan síce pred niekoľkými týždňami odišli z Veľkej Británie, kráľovskú rodinu ale zamestnávajú naďalej. V Buckinghamskom paláci sa rieši vec, s ktorou sa zatiaľ stretli iba v prípade rozvodu. Čítať ďalej
06 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová