Michal David je presvedčený že je s Karlom Gottom prepojený aj po smrti!
16 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Obľúbený hitmaker Michal David sa nezaujíma len o hudbu, ale aj o veci medzi Zemou a nebom, kde má bezpochyby svoje miesto spevák Karel Gott. Známy skladateľ je presvedčený, že je s legendou českej pop music prepojený.


Michal David tvrdí, že s dvoma nemenej slávnymi kolegami z branže - jedným z nich je zosnulý spevák Karel Gott († 80) - ho spája niečo viac ako len hudba. Známy hitmaker sa rozhodol povedať pravdu o mystickom spojení s Majstrom a jeho dvorným skladateľom Karlom Svobodom , o ktorom teraz jeho syn nakrútil dokumentárny film.

Mimo muziku sa David venuje numerológii, čo niekomu môže pripadať ako šarlatánstvo. Všíma sa napr. Súvislostí medzi dátami narodenia. "Ja, Karel Svoboda a Karel Gott sme boli prepojení," tvrdí podľa serveru blesk.cz.

Čím túto hypotézu podporuje? "Môj vnuk Sebastian sa narodil 28. mája a rovnako tak Jakub Svoboda a Nellinka Gottová. Naviac my s Gottom sme mali rovnaký dátum narodenia 14. júla. A moja žena Marcela je 14. februára. Všetko to do seba zapadá, "konštatuje.

Na záver nemohol nespomenúť fakt, že s autorom hitu Lady Carneval ho spájala schopnosť napísať dobrú pieseň. "S Karlom Svobodom sme navyše obaja skladali hity, muzikály, obaja sme taky prišli o malé deti kvôli leukémii," dodal Michal David. Na akútne formu uvedenej choroby navyše vlani zomrel Gott.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/01/09/karel-gott-%e2%80%a0-80-co-zmizlo-z-jeho-hrobu/