Dominika Gottová má v manželstve problémy: Alkohol, lieky, drogy a zúfalstvo!
19 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Manželská vojna medzi najstaršou dcérou Karla Gotta († 80) Dominikou (46) a jej fínskym manželom Timom Tolkkim (53) naplno prepukla! Hudobník si súkromie rozhodne nedrží v súkromí. Naposledy poprel, že by auto, ktoré dostali darom od Majstra, stratil pod vplyvom liekov.


Pred šiestimi rokmi dostala Dominika Gottová od svojho otca auto za 30 tisíc euro. Ale za prapodivných okolností náhle zmizlo. " Mala som krásne malé auto, ale keď mal Timo svoje zlé obdobie, tak s ním nabúral niekde v tuneli. Potom išiel lesom a plával v jazere, až došiel k svojmu psychiatrovi. Zabudol, kde to auto nechal. Je to nahlásené na polícií a tak ho nemôže nájsť , "zverila sa Blesku Dominika pred pol rokom. 

Ale teraz si Timo spomenul, že všetko bolo inak. " Je pravda, že som mal nehodu. Niekto mi potom rozbil zadné sklo a ukradol gitaru. Tento rok v lete som auto predal za 700 eur, Boli sme vo veľkej finančnej kríze a nutne sme potrebovali peniaze. Nebola iná možnosť , "tvrdí Expresu Tolkki.

" Klame, pretože má bludy! Je to tak, ako som hovorila, auto stratil a stále je v hľadáčiku polície. Timo je zúfalý a chce sa na mne len zviditeľniť , "povedala Blesku Gottová, ktorá pred niekoľkými týždňami manžela opustila, odišla z Fínska do Česka a trvá na rozvode. Manželia už dlho čelili veľkým finančným problémom a u Tima sa navyše naplno rozbehla bipolárna porucha. To všetko korunuje nadmerným pitím alkoholu.

PRAVDA ODHALENÁ: Osobný lekár Schumachera šokuje celý svet! Pravda o ktorej doteraz nikto nevedel
Fanúšikovia Michaela Schumachera verili tomu, že v decemberi konečne uvidia pilota F1. No dočkali sa iba sklamania. Film nebude. Aspoň čiastočne ich ale potešil lekár, ktorý naznačil, ako na tom nemecký športovec je. Čítať ďalej
18 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová