Ako hodnotí tento rok pôvabná Jasmina Alagič? Čo chýbalo jej a Rytmusovi?
15 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Z tohto roku zostáva posledných niekoľko dní, a tak začínajú s bilancovaním aj celebrity. Jasmina Alagič toho v minulých mesiacoch zažila naozaj veľa, nie je preto divu, že má nenormálne pocity.


Posledných necelých dvanásť mesiacov bolo v živote Jasminy Alagič naozaj prelomových a je jasné, že na rok 2019 nikdy nezabudne, hoci sa s ním musí pomaly lúčiť. Manželka rapera Rytmusa si to začína uvedomovať, preto nastal čas na sociálnej sieti bilancovať.

"Pomaličky začínam bilancovať tento rok. S nenormálne šťastným, spokojným úsmevom na tvári, "priznala fanúšikom na Instagrame. Jasmina už pred niekoľkými dňami tvrdila, že jej a manželovi donedávna v živote niečo chýbalo. To už ale neplatí.



Stačí si totiž pripomenúť, že Jasmina tento rok v lete priviedla na svet prvorodeného potomka najslávnejšieho slovenského páru súčasnosti, chlapca Sanela. Už predtým navyše s Rytmusom stihla rozprávkoú svadbu na zámku v Pezinku.

Už aj rapper si uvedomuje, že hudba nie je v jeho srdci na prvom mieste. Prioritou je pre neho momentálne rodina. "Toto je viac ako všetky úspechy," komentoval fotku, ktorú vyvesil na svojom instagramovom profile.



Jasmina Alagič s ochrankou na akcií v prahe! Na otázky bola až moc háklivá!
Slovenská moderátorka Jasmina Alagičová (30) dorazila po dlhej dobe do Prahy na akciu. To sa ale neobišlo bez prísnych opatrení, ktoré nemajú ani svetové hviezdy! Ochranka strážila, aké dostáva otázky, a keď došlo na syna, onemela. Čítať ďalej
13 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová