V Bielom dome to vrie: Vzťahy sa čoraz viac vyostrujú!
09 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Melania Trumpová (49) pred časom odkryla vianočnú výzdobu Bieleho domu. Viac záujmu ale vyvolal jej neautorizovaný životopis. Knihu spísala Kate Bennetová, ktorá sa v knihe venuje téme, ako to vyzerá u Trumpovcov v spálni alebo vo vzťahu prvej dámy s Ivankou Trumpovou.


Korešpondentka z Bieleho domu pre CNN spísala biografiu, kde sa vracia k téme oddelených spální manželov Trumpovcov. O tomto fakte sa písalo už v niekoľkých knihách, Bennetová však podľa webu Blesk.cz uvádza, že manželia spia dokonca každý na inom poschodí Bieleho domu.

Kým prezident Donald Trump má spálňu na druhom podlaží, Trumpová obýva niekoľko izieb v treťom poschodí tradičného sídla amerických prezidentov. Podľa webu Blesk.cz si súčasná prvá dáma celú jednu miestnosť premenila na "skrášľovaciu izbu", kde sa líči a češe, má tam súkromnú posilňovňu s posilovacími strojmi na pilates.

Kniha sa vo veľkom tiež venuje vzťahu medzi Melaniou a prezidentovou dcérou Ivankou Trumpovou. Podľa novinárky zelená parka sa škandalóznym nápisom "Je mi to úplne jedno. A vám? "Bol útok práve na Ivanku Trumpovú.

"Vždy som si myslela, a stále si to myslím, že tá neslávna bunda s kúsavým nápisom bola poznámka mierená na Ivanku a jej neustále zasahovanie do role prvej dámy," tvrdí Bennetová. Avšak podľa vyjadrenia Bieleho domu vzkaz na bunde patril médiám.

Jeden čas sa dokonca špekulovalo o tom, že by najstaršia dcéra Trumpa mala získať rolu prvej dámy USA. Ivanka dokonca podnikla niekoľko zahraničných ciest, aby propagovala svoju iniciatívu. Tento krok ale Melania vnímala ako zásah do svojho poľa pôsobnosti.

Herec Jim Carrey sa obúva do Donalda Trumpa a to vo veľkom štýle. Ľudia po celom svete plačú od smiechu!
"Rovnako Ako kapitán Ahab, Posadnutí bielou veľrybu pozemskej dominancia, Trump láka všetkých tých, Ktorý umožňujú jeho šialenstvo a ich záhuby," uviedol titul. Čítať ďalej
05 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová