Režisér Adamec vyzradil ďalšie Gottove tajomstvo!
07 | 12 | 2019 I Imrich Kovačič

Karel bol suverénnou hviezdou! Ale aj on občas potreboval radu priateľov a aj v dôležitých životných rozhodnutiach sa božský Kája nebál obrátiť na svojich najbližších. Na jednu jeho dosť zásadnú dilemu zaspomínal aj režisér Jiří Adamec na krste novej knihy Taký bol Karel Gott, informuje český bulvár Aha!


"Karel raz prišiel ku nám na návštevu, pretože riešil, či má byť pri pôrode svojho dieťaťa," zveril sa režisér, ktorý za svoj život natočil rad televíznych filmov a seriálov. "Bol to, myslím, Karel Svoboda, ktorý mu hovoril, že by to nemal robiť, pretože tým, že tam bude, tak sa mu tá žena môže akosi sprotiviť, alebo odcudziť, že to jednoducho zmení ich vzťah. Ale ja som mu tvrdil, že opak je pravdou. Pri pôrode nášho Danika som bol a od tej doby som si svoju ženu vážil oveľa, oveľa viac," povedal Adamec na adresu svojej manželky Jany.

Priznal však, že to, či Karel Gott u narodenia Charlottky nakoniec bol, alebo nie, sa vlastne nikdy nedozvedel. "Vždy som si hovoril, že sa ho na to musím nabudúce opýtať, ale bohužiaľ ..." zaspomínal.

Brutálne očarujúca! Priateľka Leonarda DiCapria svojou krásou vyrážala dych
Brutálne očarujúca! Tak opisovali návštevníci filmového festivalu v Marakéši "frajerku" Leonarda DiCapria, Camilu Morrone (22). Čítať ďalej
07 | 12 | 2019 | Imrich Kovačič

Gott tam napokon bol

Aha! však pravdu pozná. Gott si narodenie Charlotty Elly (51 cm / 3,28 kg), štvrť roka po Danielovi Adamcovi, ujsť nenechal. "Prežíval som to vlastne celý deň a noc. Vlastne až do tej pol siedmej, kedy som sa rozhodol byť pri tom s Ivanou a byť jej oporou. A videl som niečo, čo som v živote nevidel! A to umocnenie je v tom, že je to moje. Že vidím, ako jednoducho ten človiečik uvidí svet a je môj," opísal pôrod svojej dcéry v apríli 2006 vtedy ešte 66-ročný spevák.