Oscarová herečka s najkrajším úsmevom v Hollywoode, ukázala svoj gigantický diamantový prsteň!
05 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Dva roky randí herečka Emma Stone  (31) s producentom relácie Saturday Night Live Daveom McCarym. Teraz sa pochválila prsteňom, ktorý jej McCary navliekol. Snímku zdieľal pyšný snúbenec na svojom instagramovém účte. Herečka sa k zásnubám zatiaľ slovami nevyjadrila, ale jej výraz v tvári hovorí za všetko.


Pár je spájaný od novembra 2017 a nezdieľa so svetom nič zo svojho súkromia, ale predpokladá sa, že sa spoznali v decembri 2016, kedy bola Stone hosťom v SNL. O zásnubách sa začalo hovoriť už tento rok v apríli. Emma sa v minulom roku zverila s tým, ako sa v priebehu rokov zmenil jej postoj k rodinnému životu.

"Veľa sa to mení s vekom. Nikdy som nestrážila deti. Ako teenager som si hovorila, že sa nikdy nevydám a nebudem mať detí. Čím som staršia, tým viac ich chcem a tým viac sa chcem vydať, "zverila magazínu Elle.

Emma v súčasnosti natáča film 101 dalmatíncov, kde stvárni Cruella de Vil. Tento rok vyšlo tiež pokračovanie filmu Zombieland s názvom Zombieland: Rana istoty. V minulosti herečka randila s kolegom z filmu Amazing Spider-Man Andrewom Garfieldom alebo Kieranom Culkinom.

Šok pre fanúšikov seriálu Priatelia! Návrat vzbudzuje v hercoch obavy+
16 | 11 | 2019 | František Németh