Lipšic sa postavil v spore proti Vere Wisterovej. Teraz však ani on nevie vypátrať svojho klienta, ktorý jej uniesol deti.
03 | 12 | 2019 I Gabriel Matta

Od únosu dvoch malých synov Very Wisterovej (42) ubehlo už takmer šesť týždňov a po chlapcoch a ich otcovi, moderátorkinom manželovi Jeremy Hulshovi (40), akoby sa zem zľahla. Správu priniesol denník Nový čas.


Odkedy dvaja maloletí synovia Very Wisterovej Harlow Pax (8) a Theo Steven (5) zmizli priamo z bratislavského nákupného centra Aupark, moderátorka prežíva dni plné obáv. Verin exmanžel Jeremy Hulsh ich spoločných synov v rámci vopred premysleného plánu uniesol a ušiel s nimi do Ameriky. Hulsh sa ozval iba prostredníctvom svojej kamarátky, novinárky Maliny Saval, ktorá na sociálnej sieti informovala o tom, že chlapci sú v poriadku, ale aj o neprávostiach, ktoré boli podľa nej na Jeremym na Slovensku páchané.


Jeremy Hulsh sa ozval až po príjazde do Ameriky a fotografiou s chlapcami potvrdil, že sú v poriadku.


Momentálne však nikto presne nevie, kde sa otec chlapcov, na ktorého bol vydaný medzinárodný zatykač za únos, nachádza.


V jednom z prípadov, v ktorom bol Hulsh obžalovaný pre prečin nebezpečného prenasledovania ho zastupuje aj mediálne známy Daniel Lipšic. Ani jemu sa však s Hulshom nepodarilo spojiť, a preto sa rozhodol, že sa jeho prípadu vzdá. 


„Áno, je to pravda, už ho nezastupujem. Je to zrejme v tomto čase ešte doručované na súd,” potvrdil Lipšic pre denník Nový čas.