Madonna nepríjemne šokuje svojich fanúšikov. Kvôli vážnym zdravotným problémom ruší svoje turné
01 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Hviezda prvého formátu, speváčka Madonna, bola nútená zrušiť svoje koncerty v rámci turné Madame X. Dôvodom sú trýznivé bolesti!


Madonne by mohol jej elán v 61 rokoch hocikto závidieť, faktom ale je, že aj ona na sebe pociťuje starnutie. Trpí bolesťami, ktoré sú podľa jej slov zdrvujúce.

"Prosím odpustite mi tento nečakaný zvrat udalostí. Vystupovať každý večer mi prináša toľko radosti a zrušiť to je pre mňa trest, ale bolesť, ktorú teraz trpím, je zdrvujúca a musím odpočívať a počúvať doktorov, aby som sa mohla vrátiť silnejšia a lepšia a pokračovať v ceste Madame X s vami všetkými, "odkázala speváčka.

Nestarnúca rebelka sa na tento rok vydanej doske ovplyvnenej latinskými rytmami štylizuje do postavy Madame X, tajnej agentky, ktorá neustále mení identitu a jej posolstvom je boj za slobodu. V skladbách sa objavujú témy ako práva žien, lesbičiek, gayov, bisexuálov a transsexuálov (LGBT), ktorý sú podľa speváčky aj dnes aktuálne.

Popová legenda, ktorú v roku 1984 preslávil hit Like A Virgin, sa o práva komunity LGBT zasadzuje dlhodobo, známa je tiež pre svoju charitatívnu činnosť v Afrike.
Na doske sa Madonna zaoberá aj zákonom o držaní zbraní, ktorý je v USA predmetom vyostrenej debaty. V skladbe Aj Rise sa objaví úryvok prejavu jednej zo študentiek, ktorá prežila streľbu na strednej škole vo floridskom Parkland v roku 2018.

Koľko zarába speváčka Dara Rolins? Z takéhoto prepychu vám padne sánka
Dara Rolins patrí medzi najpopulárnejšie slovenské a české speváčky. Za svoje popové hity si ale nechá poriadne zaplatiť. A to takou čiastkou, že by si jej súkromný koncert mohol dovoliť len málokto. Čítať ďalej
25 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová