Dara Rolins priznala svoju najtajnejšiu prezývku! Trúfate si tipnúť akú?
01 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Dara Rolins má medzi najbližšími rozkošnú prezývku, ktorá súvisí s jej obľúbeným druhom ovocia. Obľúbená slovenská speváčka pred blížiacim sa Mikulášom prezradila, ako jej hovoria.


Blíži sa Mikuláš, ktorý sa iste slávi aj doma u Dary Rolins a jej dcéry Laury, ktorá podľa všetkého zostane jedináčikom. Populárna Slovenka v tej súvislosti prehovorila o svojej skúsenosti s týmto decembrovým sviatkom. "Brala som ho vždy veľmi vážne a zodpovedne," priznala serveru čas.sk.


"Keď sa blížilo mikulášske a vianočné obdobie, výrazne sa mi zlepšilo správanie. Bola som divoká, žiadne klasické dievčatko či princeznička. Musela som to skóre u rodičov vyladiť tým, že som od novembra začala sekať dobrotu," zaspomínala obľúbená speváčka.


Vďaka tomu sa Dara dočkala odmeny aj roztomilej prezývky. "Našla som tam aj nejaké dobroty, veľa ovocia, hlavne mandarinky. Tie milujem a dodnes ma najbližší prezývajú Mandarinka. Okrem toho, že som Darinka, sú mandarínky moje najobľúbenejšie ovocie," vysvetlila.


Dnes už vraj na Mikuláša nič nedostáva. "Nie, ale asi by som to mala zmeniť. Myslím, že tento rok podám sťažnosť a návrh na návrat tohto zvyku do mojej izby," zavtipkovala na záver.


Koľko zarába speváčka Dara Rolins? Z takéhoto prepychu vám padne sánka
Dara Rolins patrí medzi najpopulárnejšie slovenské a české speváčky. Za svoje popové hity si ale nechá poriadne zaplatiť. A to takou čiastkou, že by si jej súkromný koncert mohol dovoliť len málokto. Čítať ďalej
25 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová