Vo Francúzsku roztrhali psy tehotnú ženu!
30 | 11 | 2019 I Karolína Kristínová
29-ročná žena zomrela pri útoku psov pri obci Villers-Cotterets vo Francúzsku. Francúzska prokuratúra uviedla, že žena utrpela zranenia horných a dolných končatín a tiež hlavy. Informuje agentúra MTI.

Elisa Pilarski, ktorá sa v čase tragédie so psami prechádzala v lese, bola v tom čase v šiestom mesiaci tehotenstva. Informuje BBC. Presné príčiny nešťastnej udalosti zatiaľ nie sú známe.

Pes hrdinom: Trump zverejnil fotografiu psa zraneného pri operácii proti Baghdádímu
Baghdádí zahynul počas operácie amerických síl na severozápade Sýrie. Podľa Trumpa odpálil na sebe samovražednú vestu počas úteku pred príslušníkmi amerických špeciálnych jednotiek. Čítať ďalej
29 | 10 | 2019 | TASR


Tragédia sa stala v sobotu popoludní  v oblasti lesov na Severe Francúzka, kde sa údajne konala poľovačka so psami. V súčasnosti úrady testujú 93 psov, aby zistili, ktoré z nich sú zodpovedné za útok. Polícia začala vyšetrovanie vraždy.

Podľa miestnej prokuratúry obeť telefonicky zavolala manželovi a povedala mu, že sa na ňu chystá zaútočiť niekoľko psov. Manžel neskôr našiel manželku mŕtvu, pričom v okolí počul zavíjať vlastných  psov.

Podľa miestnych novín v tejto oblasti na jelene poľujú s poľovníckymi psami. Žena žila v neďalekej obci a v sobotu popoludní zvyčajne chodievala so svojimi psami do lesa.

Francúzska poľovnícka federácia vo vyhlásení uviedla, že neexistujú dôkazy o tom, že by poľovné psy spôsobili smrť ženy.