Najnovšia kniha o kráľovnej Alžbete šokuje verejnosť aj rodinu!
30 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Kraľovná Alžbeta ma už deväťdesiattri rokov a celýsvet ju má za tú roztomilú babičku, ktorá si v kabelke, schováva niekoľko karameliek.


Nikto si ani v najmenšom nepredstavil kráľovnú inak ako sediacu na tróne, popíjajúcu z rubínovej čaše posiatej smaragdami pri večeri a idúcej v aute na jednu z mnohých kráľovských udalostí.

Teda až doteraz. Teraz máte tú možnot pohliadnuť priamo pod nadýchanú perinu kráľovnej Alžbety a princa Phillipa, a to všetko vďaka žene, ktorá sa volá Lady Colin Campbell.

Lady Colin nie je neznámou vojvodkyňou neznámeho anglického kraja. Je trochu vzdialenou členkou kráľovskej rodiny, o ktorej napísala niekoľko kníh, jednu o milovanej Lady Di a ďalšie o samotnej kráľovnej. Teraz vydáva druhý diel, avšak s nálepkou 18+.

Kniha sa volá Kráľovnino manželstvo a opisuje súkromie za zatvorenými dverami kráľovninej spálne. Kniha sa okamžite stretla s takým odporom, aký Lady Colin pravdepodobne čakala, pretože sa o knihe všade hovorí a zvedavci ju kupujú po tuctoch.

Kniha je označovaná ako pomyselné okno do spálne kráľovnej Alžbety a Princa Phillipa a rieši svadobnú noc, ktorá bola divokejšia než sny nadržaného teenagera.

Podľa Campbell sa dá ich svadobná noc opísať ako jeden veľký bordel. ,,Ich vyvádzanie na svadobnej noci bolo tak divoké, že sa o tom bavili aj kráľovskí služobníci v paláci, kedykoľvek si našli chvíľku. "

Predstavte si, že idete vymeniť uteráky do vedľajšej izby a náhle počujete pravidelné nárazy do steny, výkriky všetkých svätých. O tom sa jednoducho musíte podeliť s vašou najlepšou kamarátkou, lúpačkou cibule.

Samotný palac na knihu nijako nereagoval, očakáva sa ale, že kráľovná Lady Colin s okamžitou platnosťou vyhodí do povetria a jej popol primieša do jedla svojich bacuľatých psíkov. Takúto neurvalost kráľovná rozhodne nenechá bez povšimnutia!

Lady Campbell v knihe používa kráľovninu prezývku Lilibet, ktorú jej pravdepodobne vymyslel princ Phillip vo chvíľach, keď sa ju snažil uhnať na päť minút do postele. Kráľovná sa k tomu možno nevyjadrí, ostatné tak ale vykonali namiesto nej.

Rôzne tvrdenia o kráľovninej spaľujúce túžbe a princovej flirtujúcej povahe vyhlásil blízky zdroj za úplný nezmysel a prachsprostá ohováranie.

Ozval sa dokonca aj bývalý majordomus Buckinghamského paláca, Paul Burrell, ktorý uviedol všetko na pravú mieru. ,, Každý si môže takéto veci vymyslieť. To urobila aj Lady Colin Campbell. "

Ďalej pokračuje: ,, Za spoľahlivý zdroj s poznatkami z minulosti sa môžete považovať len vtedy, ak ste tam boli. Lady Campbell prakticky nikdy nebola blízkosti kráľovnej. "

,,Píše o niekom, koho vôbec nepozná, "rozohnil sa majordomus, ,, Jedenásť rokov som pre kráľovnú pracoval,. Žil som s ňou (v paláci) a bol jej po boku a môžem si dovoliť povedať, že ju naozaj poznám."

,,Kráľovná je dobrá, hodná kresťanka, nemala by byť poškodzovaná týmto spôsobom, "pokračuje Burrell. ,, Získala si náš rešpekt a úctu národa a také veci by sa o nej nemali písať."

Ďalší odborníci na kráľovskú rodinu sa s Burrell zhodujú, že Lady Campbell nebola nikdy videná blízkosti kráľovskej rodiny, aj keď kráľovnú nazýva jej tajnou prezývkou a uvádza, že informácia pochádza z mnohých blízkych zdrojov.

Kráľovná Alžbeta bitkárka? Elton John bol svedkom šokujúcej udalosti!
Milá babička navonok, drsná pedantka vnútri. S kráľovnou Alžbetou si neradno zahrávať, vie to celá kráľovská rodina. Pred rokmi sa ale táto podstatná informácia nedostala k jej synovci Linleymu, ktorý panovníčku neposlúchol. To, čo nasledovalo, ho... Čítať ďalej
14 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová