VIDEO: Prasa napadlo redaktora v priamom prenose, na jeho reakcii sa teraz baví celé Grécko!
29 | 11 | 2019 I Magda Danková

Čaro živého vysielania. Aj tak by sa dal komentovať úsmevný incident, ktorý sa prihodil reportérovi ranného vysielania v Grécku. V priamom prenose ho totiž "obkúskavala" utečená sviňa.


Lazos Mantikos, reportér relácie kanála ANT "Dobré ráno, Grécko," začal byť zvieraťom obťažovaný priamo v živom vstupe. Ošípaná nešťastného novinára hrýzla a narážala do neho hlavou počas toho, ako sa pokúšal priniesť reportáž z mesta Kineta, ktoré sužujú záplavy a zosuvy pôdy.

Video: Kolotoč v zábavnom parku museli uzavrieť, pripomínal vraj hákové kríže
Zábavný park v Nemecku musel uzatvoriť svoju novú atrakciu, ktorá podľa mnohých návštevníkov pripomínala „lietajúce hákové kríže“. Čítať ďalej
22 | 08 | 2019 | Aneta Leitmanová


Kolegovia v štúdiu nedokázali skryť škodorasť, keď sledovali, ako sa ich kolega snaží pred statným domácim zvieraťom unikať.

„Máme problém. Je tu prasa, ktoré nás celý deň naháňa. Nemôžem ani v pokoji stáť, pretože ma hryzie," kričal redaktor, zatiaľ čo v štúdiu moderátori vybuchli od smiechu.

Po necelej minúte komickej naháňačky sa réžia rozhodla živý vstup prerušiť. "Gyros sa rozhodol pomstiť," dodáva jeden z divákov bizarnej naháňačky v komentároch.