Ako dopadlo vyšetrovanie Trubana. Skutok sa nestal?
27 | 11 | 2019 I Gabriel Matta

V prípade Trubanových drogových videí je rozhodnuté: Ako dopadlo vyšetrovanie šéfa PS/Spolu?


Šéf Progresívneho Slovenska si na prednáškach s mládežou pomáhal aj rečami o drogách, kvôli čomu ho preverovala polícia. Truban bol vo veci dokonca vypovedať. Vyšetrovateľ nakoniec na videách, kde sa Truban lúči slovami "užívajte si drogy" nič trestné nenašiel a vec odmietol, píše dnešný Nový čas.


Šéf Progresívcov prednášal študentom a otvorene hovoril o používaní omamných a návykových látok. „Ja som hľadal, či neexistuje už nejaký taký spôsob hackovania, ktorý náš mozog ohlupuje a zároveň je účinný a či sa z neho nedá poučiť. A vďaka mojej dlhodobej práci a skúsenostiam som na to prišiel. Existuje. Áno, sú to drogy,“ odznelo z Trubanových úst v roku 2012 na konferencii Manager Expo. 


Poslancovi Ficovi sa skladáme na ochranku takmer rok a pol - Koho sa bojí ex-premiér?
Bývalý premiér a v súčasnosti radový poslanec Národnej rady Robert Fico sa bez vládnej ochranky nepohne ani na krok. Poslanec parlamentu zo zákona nemá nárok na vládnu ochranku, no Fica elitný policajti už 17 mesiacov chránia kvôli bližšie... Čítať ďalej
27 | 11 | 2019 | Attila Molnár

Nitrianska polícia tieto vyhlásenia vyšetrovala ako podozrenie zo šírenia toxikománie, čo sa napokon nepotvrdilo."Vo Vami označenej trestnej veci došlo zo strany vyšetrovateľa Krajského riaditeľstva PZ v Nitre k vydaniu uznesenia o odmietnutí veci podľa § 197 ods. 1 písm. d) Trestného poriadku zo dňa 18.10.2019," uviedol zástupca hovorcu nitrianskej krajskej prokuratúry Michal Senický.