Najtemnejšie tajomstvá kráľovskej rodiny ktoré mrazia: VEĽKOLEPÉ ODHALENIE!
25 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Denník Kennetha Viviana Rose odhalil doteraz neuverejnené tajomstvo britskej kráľovskej rodiny. Novinár britskej kráľovskej rodiny si písal rad príbehov do svojho denníka, teraz po jeho smrti však vyšli v knižnej podobe.


Štyri roky po tragickej smrti princeznej Diany († 36) si Alžbeta II. zavolala svoju matku, blízku rodinnú priateľku a farára do svojho vidieckeho domu v Sandringhame. Kráľovná sa im vtedy zverila s naozaj šokujúcim tvrdením.

Podľa webu cas.sk si niektorí členovia služobníctva sťažovali, že v jednej miestnosti v dome straší a nechcú v nej pracovať. "Farár prišiel do miestnosti a skutočne cítil nejaký nepokoj," napísal životopisec podľa webu People.

Bola to práve miestnosť, ktorá bola kedysi používaná ako spálňa pre Juraja VI. pred jeho smrťou v roku 1952. Ale farár poznamenal, že v miestnosti mohlo strašiť aj kvôli princeznej Diane, ktorá zomrela pri autonehode v Paríži v roku 1997.

"Farár tú nevykonal exorcizmus, ale bohoslužbu, ktorou vyháňal zlého ducha. Povedal, že zlá alebo rušivá atmosféra v izbe mohla byť spôsobená princeznou Dianou. S podobnými prípadmi sa stretol už skôr, keď niekto zomrel násilnou smrťou, "zapísal si Rose do svojho denníka.

Spojenie vidieckeho sídla a duchov sa objavilo už skôr. Podľa webu cas.sk princ Charles hľadal so svojím komorníkom Kenom Stronachomem staré výtlačky. V tej chvíli obaja zacítili veľký chlad. Obaja si boli istí, že niekto za nimi stojí, ale nikto tam nebol.

Kráľovná Alžbeta bitkárka? Elton John bol svedkom šokujúcej udalosti!
Milá babička navonok, drsná pedantka vnútri. S kráľovnou Alžbetou si neradno zahrávať, vie to celá kráľovská rodina. Pred rokmi sa ale táto podstatná informácia nedostala k jej synovci Linleymu, ktorý panovníčku neposlúchol. To, čo nasledovalo, ho... Čítať ďalej
14 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová