Pri nehode traktora a osobného auta pri Myjave sa zranil jeden človek
22 | 11 | 2019 I TASR

Vo štvrtok 21. novembra zasahovali hasiči v predpoludňajších hodinách pri dopravnej nehode osobného motorového vozidla a traktora, ktorá sa stala na ceste II/581 v katastri mesta Myjava. TASR o tom informoval Marián Petrík z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne. Pri nehode sa zranil jeden človek.


Na zásah boli vyslaní traja príslušníci HaZZ z Myjavy s jedným zásahovým vozidlom. "Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že v dôsledku dopravnej nehody sa osobný automobil nachádzal mimo vozovky, uviaznutý v plote pod úrovňou cesty. Traktor zostal na vozovke, pričom ju blokoval v celej šírke. V dôsledku dopravnej nehody sa zranila jedna osoba," uviedol Petrík.

Myjavskí hasiči zabezpečili miesto udalosti a súčasne zranenému vodičovi osobného automobilu poskytli predlekársku prvú pomoc a ošetrenie. Po príchode posádky Záchrannej zdravotnej služby (ZZS) bola zranená osoba prevezená na ďalšie ošetrenie do nemocnice.

"Príslušníci HaZZ vykonali na havarovaných vozidlách požiarno-bezpečnostné opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili, zneutralizovali a následne odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny," doplnil Petrík. V dôsledku dopravnej nehody bola cesta v danom úseku uzavretá.