Kuriózny hovor na tiesňovú linku: „Záchranári? Moje zápästie je zlomené, príďte, ale až po Dallase!“
21 | 11 | 2019 I redakcia
Kultový seriál Dallas znamená pre staršiu generáciu to, čo "Hra o tróny" pre dnešných mladých. Potvrdzuje to aj prípad staršej ženy v maďarsku, ktorá uprednostnila „Dallas“ pred nemocnicou. Informuje tamojší portál 24.hu.

Stránka maďarskej Národnej záchrannej služby na Facebooku zverejnila mimoriadne zábavný prípad pripomínajúci atmosféru 90. rokov. Staršia dáma, z Peštianskeho kraja zavolala Národnú záchrannú službu, so sťažnosťou, že jej zápästie je zlomené a má „neznesiteľné bolesti“.

Harabinova dvojka vraj úraduje v "bordeli," tvrdí Dankov poradca
To, že politika je špinavá hra je vo všeobecnosti známa vec. V tomto prípade doslova. Poradca predsedu Národnej rady, Lukáš Machala na sociálnej sieti zverejnil nelichotivé fotografie, ktoré majú pochádzať z kancelárie Romana Michelka, doposiaľ... Čítať ďalej
19 | 11 | 2019 | Magda Danková


Príbeh by sa tu mohol skončiť, ale vzápätí došlo k nečakanému obratu. Dôchodkyňa zavolala na tiesňovú linku znova a požiadala personál záchrannej služby, aby boli takí milí a prišli neskôr, keďže práve začal seiál „Dallas“ a chce to vidieť.

Po nezvyčajnej žiadosť sa záchranárom podarilo ženu presvedčiť, že populárny seriál opakujú často, takže by bolo lepšie okamžite ísť do nemocnice. Ženu zároveň presvedčili, aby nestláčala diaľkové ovládanie so svojou zranenou rukou.

Po rýchlom ošetrení na mieste bola sanitka schopná prepraviť staršiu ženu v stabilnom stave do nemocnice. Zdá sa, že "Džéjár" z Dallasu zmierňuje aj bolesti....