Zvrat v kráľovskej rodine! Princ Charles nieje otcom Harryho? List k narodeninám hovorí za všetko
19 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Čas od času sa objavia špekulácie, že princ Harry je nemanželským synom Diany. V tom prípade by princ Charles nebol jeho otcom. Podľa narodeninového priania, ktoré následník trónu dostal, to vyzerá úplne jasne.


Celá Veľká Británia v týchto dňoch ukazuje na princa Harryho a jeho ženu Meghan , ktorí akoby zabudli na Vianoce strávené s kráľovnou Alžbetou a zvyškom kráľovskej rodiny v Sandringhame. Tento rok plánujú sviatky stráviť sami, čo nesú Briti ťažko. Aspoň jednou vecou si pár trochu vylepšil obraz.

Nezabudli totiž na štvrtkovej 71. narodeniny následníka trónu princa Charlesa , ktorý je Harryho otcom. Popriali mu na Instagramu a pripojili fotografiu, ktorú chceli dedkovi pripomenúť, že sa tento rok dočkal ďalšieho vnuka.

Na snímke sa totiž princ Charles pozerá na malého Archieho , ktorého láskyplne drží v náručí práve Harry. "Všetko najlepšie k narodeninám jeho kráľovskej výsosti princovi z Walesu. Pane, tati, dedo! "Napísali s Meghan v želanie.

Po tomto prianí snáď aj Charles synovi a jeho manželke odpustí, že majú v pláne stráviť Vianoce trochu inak, než býva v rodine zvykom.

Princ Harry sa dozvedel krutú pravdu! Charles nie je JEHO OTEC!
Princ Harry sa vraj dozvedel krutú pravdu, ktorú pred ním ostatní členovia kráľovskej rodiny roky tajili. Princ Charles údajne nie je jeho otec. Čo sa teraz deje v kráľovskom paláci? Čítať ďalej
13 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová