Vila Karla Gotta Bertramka je na predaj? Konečne vyšla pravda na povrch!
18 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Od októbrovej smrti Karla Gotta sa objavil rad špekulácií o tom, že vdova po spevákovi jeho vilu predá. Ivana Gottová ale tvrdila, že to v pláne nemá. Prinesú najnovšie informácie nejaký zvrat?


Vila, ku ktorej mal vzťah legendárny spevák Karel Gott († 80), je na predaj. Ďalšie podrobnosti však budú pre veľa záujemcov o kúpe určite sklamaním. O slávnu nehnuteľnosť na Bertramke totiž nejde. Vdova Ivana Gottová už niekoľkokrát potvrdila, že sa jej zbavovať nemieni.

Predáva sa iná nehnuteľnosť spojená s Majstrom, dom v Jevanoch neďaleko Prahy. Podľa serveru expres.cz láka istá realitná kancelária záujemcov slovami, že ide o vilu obklopenú záhradou s veľkorysými rozmermi a zasadenou do príjemnej lokality s pôsobivou atmosférou a neporušenou prírodou. Určená je vraj k viacejgeneračnému bývaniu či k podnikaniu.

Dom si nechal za prvej republiky, konkrétne medzi rokmi 1927 až 1930, postaviť továrnik Alois Köppel. Podnikateľ sa jej zbavil krátko pred februárovým prevratom. Od ďalšieho majiteľa, inžiniera Ročka potom vilu v roku 1969 odkúpil Karel Gott. Nakoniec skončila v majetku záhadne zmiznutého podnikateľa Jána Moťovského.

Prípadní záujemcovia o kúpu jevanskej vily, kde svojho času žili rodičia speváka, si musia pripraviť poriadny balík. Podľa informácií už spomínaného servera je na predaj za 1 172 653 eur.

Karel Gott a jeho posledné slová pred smrťou... Kto hovoril s Gottom ako posledný?
Nemecký moderátor Florian Silbereisen hovoril s Karlom Gottom ako jeden z posledných. Nemecký moderátor Florian Silbereisen prezradil, ako sa odchádzajúci Majster cítil len chvíľu predtým, než naposledy vydýchol. Čítať ďalej
05 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová