Prečo sa vojvodkyňa Kate snaží vyhýbať Meghan ako sa len dá? Môže za to pokrytectvo
18 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Keď sa Meghan (38) rozplakala v dokumente, ktorý s manželom natočili po návrate z Afriky, pohlo to aj so srdcom vojvodkyne Kate (38). Ani jej nie je jedno, že sa manželka Harryho cíti tak zle. Napriek tomu sa snaží byť v prítomnosti svojej švagriny tak málo, ako to len ide.


Aj keď je aj vojvodkyni z Cambridge ľúto, že vyvolená princa Harryho nenesie vstup do kráľovskej rodiny úplne ľahko, rovnako sa kontakt s ňou snaží obmedziť na nutné minimum. Podľa webu Eva.sk to nie je preto, že by nebola na jej strane alebo že by Meghan neznášala. Ale preto, že je veľmi orientovaná na svoju rodinu, navyše si najviac cení toho, aby veci išli hladko a bez zbytočných problémov. Z toho dôvodu sa nechce kompromitovať a "namočiť" aj seba a svoje deti, manžela do ustavičnej kritiky.

To vysvetľuje aj fakt, prečo sa údajne nedefinovala a radšej sa nevyjadruje. Nechce byť totiž premytá na verejnosti. A ten istý postoj radia aj vojvodkyni zo Sussexu.

Vojvodkyňa Meghan sa hanbou prepadá: Zneužitie padlých na reklamu!
Vojvodkyňa Meghan má opäť kvôli oblečeniu iba hanbu. Kabát, ktorý si obliekla počas pripomienky vojnových veteránov, totiž budí vo Veľkej Británii značnú kontroverziu. Manželka princa Harryho to ťažko nesie. Čítať ďalej
12 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová