Vojvodkyňa Meghan sa hanbou prepadá: Zneužitie padlých na reklamu!
12 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Vojvodkyňa Meghan má opäť kvôli oblečeniu iba hanbu. Kabát, ktorý si obliekla počas pripomienky vojnových veteránov, totiž budí vo Veľkej Británii značnú kontroverziu. Manželka princa Harryho to ťažko nesie.


Veľká Británia si v posledných dňoch pripomínala vojnových veteránov a chýbať pri tom samozrejme nesmeli ani členovia kráľovskej rodiny, vrátane princa Harryho a jeho manželky. Vojvodkyňa Meghan si napriek tomu opäť vyslúžila vyčítavé pohľady poddaných. Tento raz je v tom ale úplne nevinne.


Na jednu z akcií si Meghan Markleová obliekla krásny čierny kabát z dielne návrhárky Stelly McCartneyovej, dcéry člena legendárnych Beatles, Paula McCartneyho. Stella bola samozrejme náležite hrdá, že členka britskej kráľovskej rodiny si obliekla niečo z jej dielne. Nezabudla sa tým samozrejme pochváliť na sociálnej sieti.



Stella McCartneyová zdieľala fotku vojvodkyne Meghan na Instagrame s nasledujúcim komentárom. "Takáto pocta vidieť vojvodkyňu zo Sussexe v našom kabáte z kolekcie Jeseň 2019, na akcii Dňa vojnových veteránov," napísala návrhárka. Potom sa ale stalo niečo, čo si manželka princa Harryho určite nepriala. Na hlavu McCartneyovej sa zniesla vlna kritiky.


"Deň vojnových veteránov je pocta tým, ktorí za nás bojovali, nie na reklamné účely. Som celkom v šoku," stojí v jednom z komentárov. "Využiť Deň vojnových veteránov k reklame na vaše odevy je trochu dehonestujúce! Ľudia umierali, a vy zverejňujete fotky ľudí prejavujúcich úctu, na reklamné účely. To je jednoducho zle," odkázal ďalší komentujúci.


Vojvodkyňa Meghan sa teraz hanbou prepadá.


V USA udrel Sibírsky expres, prináša tuhé mrazy
Východ Spojených štátov zasiahla masa studeného vzduchu, prezývaná aj Sibírsky expres. Teploty by mali klesnúť pod historické minimá a prekonať v tomto ohľade približne dve stovky rekordov, uviedla Národná meteorologická služba... Čítať ďalej
12 | 11 | 2019 | Imrich Kovačič / TASR