Po bitke v Malackách obvinili šesť mužov
11 | 11 | 2019 I TASR

Polícia obvinila šesť mužov zapojených do štvrtkovej (7. 11.) bitky v Malackách. Čelia obvineniu z ublíženia na zdraví a výtržníctva. Polícia SR o tom informovala na sociálnej sieti.


"Z prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva vyšetrovateľ obvinil 32-ročného Júliusa B. a 51-ročného Damiana O. a z prečinu výtržníctva obvinil 57-ročného Romana B.," doplnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Slamková. Vo väzení môžu stráviť šesť mesiacov až tri roky.

Zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu, ako aj prečinu výtržníctva obvinili 60-ročného Jozefa J., 38-ročného Romana B. a 22-ročného Daniela B. V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

"Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania mali obvinení 7. novembra v čase okolo 16.15 h pred vchodom do nákupného centra na Pezinskej ulici v Malackách po predchádzajúcom slovnom konflikte fyzicky napadnúť rôznym pracovným náradím troch poškodených mužov," priblížila.

Prípad naďalej vyšetrujú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách.