Oddané domáce zviera zachránilo batoľa pred pádom zo schodov (VIDEO)
09 | 11 | 2019 I Marek Molnár

Nebojácna mačka v Kolumbií zachránila batoľa pred škaredým pádom zo schodov, pričom celá situácia bola zaznamenaná na videu, ktoré sa teraz rýchlo šíri po internete.


Matka dieťaťa a hrdá majiteľka mačky Diana Lorena Alvarezová bola ohromená, keď skontrolovala svoju domácu bezpečnostnú kameru, a videla, ako sa jej jednoročný syn Samuel Leon dostal zo svojej postieľky a leží pri mačke na zemi.



Zábery ukazujú, ako sa zvedavé dieťa plazí okolo svojej prázdnej postieľky a smeruje ku schodisku. Udalosť, ktorá naháňa strach nejednému rodičovi, našťastie nenastala. Domáce zvieratko za neuveriteľnú sekundu zachránilo batoľa pred škaredým pádom zo schodov.

Mačka menom Gatubela vyskočila pred zvedavé batoľa, čím ho zastavila a zablokovala mu prístup ku schodom.

Dieťa chvíľu odolávalo, ale čoskoro si uvedomilo, že tento boj s pohotovou mačkou nemôže vyhrať.

"Chcela som si pozrieť, ako sa Samuel dostal zo svojej postieľky. Keď som videla, že mačka zachránila život môjho syna, nechcela som veriť svojim očiam. Keby nebolo tejto mačky, môj syn by padol zo schodov,“ prehlásila Alvarezová.

"Pri sledovaní záznamu som sa cítila skutočne prekvapene a bolo to neuveriteľné šťastie," dodala na záver matka dieťaťa.

Bývalý úradník francúzskeho ministerstva kultúry nadrogoval viac ako 200 žien a sledoval ich ako močia
Bývalý úradník francúzskeho ministerstva kultúry je vyšetrovaný kvôli tomu, že 10 rokov pridával do pitia mladým ženám diuretiká - močopudné látky, ktoré podporujú vylučovanie moču. Obete jeho úchylky sa kvôli tomu pomočili a on si ich fotografoval.... Čítať ďalej
09 | 11 | 2019 | Marek Molnár