Norbert Bödör upratuje svoje majetky. Trvalý pobyt v Dubaji a najnovšie ruší aj bezpodielové spoluvlastníctvo s manželkou
09 | 11 | 2019 I Gabriel Matta

Norbert Bödör si najskôr prehlásil trvalý pobyt do Dubaja a teraz ruší aj bezpodielové spoluvlastníctvo s manželkou. Robí tak aj napriek tomu, že sa spolu nerozvádzajú.


Podnikateľ, známy z kočnerovej komunikácie v aplikácii Threema, mal v súvislosti so zrušením bezpodielového spoluvlastníctva s manželkou ešte minulý týždeň pojednávanie na nitrianskom súde. Informáciu priniesol Denník N.


Rušenie bezpodielového spoluvlastníctva by mohlo súvisieť s jeho možnými obavami, že by mu súd mohol zaistiť majetok. Bödör však označil tieto domnienky za „špekulatívne a zavádzajúce" Či tieto úkony majú alebo nemajú s jeho prípadným odchodom zo Slovenska niečo spoločné, odmietol Norbert Bödör akokoľvek komentovať s tým, že ide o jeho súkromnú záležitosť.


NAJNOVŠÍ PRIESKUM: SMER-u kauzy veľa neubrali - V závese Kiska a Progresívci - Kotleba spolu s Harabinom?
Najnovší prieskum si u agentúry Focus nechala pripraviť koalícia strán PS a Spolu. Podľa Focusu by bol už tradične prvý SMER-SD, i keď s miernou stratou dvoch percentuálnych bodov. 11,7 percenta voličov by koalíciu strán PS a Spolu posunulo na... Čítať ďalej
09 | 11 | 2019 | redakcia