O hrob Karla Gotta sa zaujíma polícia! O čo vlastne ide?
07 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Hrob zosnulého speváka Karla Gotta, ktorý začiatkom októbra podľahol ťažkej chorobe, nepriťahuje iba pozornosť jeho fanúšikov, ale aj polície. Majster pritom na mieste posledného odpočinku stále nespočinul.


Posledný víkend patril Dušičkám, a tak fanúšikovia Karla Gotta († 80) vzali cintorín na Malvazinkách útokom, hoci tú Majster ešte pochovaný nebol. Sklamaní priaznivci tak museli vyraziť k vile na Bertramke a zapáliť sviečku pri nej. Úrady si však dobre uvedomujú, že podobný nápor čaká miesto jeho posledného odpočinku aj v budúcnosti.

Momentálne sa tak rieši prípadné bezpečnostné opatrenia na mieste. "Je nutné celú situáciu riešiť nielen s našimi zamestnancami, ale aj s ďalšími inštitúciami, teda s úradmi a políciou. Som však bytostne presvedčený, že to všetko zvládneme, "cituje expres.cz slová riaditeľa Správy pražských cintorínov Karla Šišky pre server blesk.cz.

Podľa informácií týchto dvoch lokalít sa cintorínska správa v spolupráci s políciou zaoberá tým, či bude hrob legendárneho speváka monitorovať kamera. Hovorkyňa pražskej polície odmietla detaily akokoľvek komentovať.

Ivana Gottová oznámila, že miesto Gottovho posledného odpočinku bude cintorín na Malvazinkách, asi pred dvoma týždňami. "Prial si odpočívať tam, kde prežil veľkú časť svojho života, kde to mal rád a kde sa cítil doma," vysvetľovala vtedy na oficiálnych webových stránkach.

Karel Gott a jeho posledné slová pred smrťou... Kto hovoril s Gottom ako posledný?
Nemecký moderátor Florian Silbereisen hovoril s Karlom Gottom ako jeden z posledných. Nemecký moderátor Florian Silbereisen prezradil, ako sa odchádzajúci Majster cítil len chvíľu predtým, než naposledy vydýchol. Čítať ďalej
05 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová