Čo nás čaká v roku 2020? Veštci prišli s hrôzostrašnými proroctvami!
06 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Najznámejší veštci sveta aj tento rok prichádzajú s tým, čo sa podľa nich bude diať v nasledujúcom roku. Ako obvykle nič veselé to nebude!


Niektorí veštci predpovedali tragické udalosti, ktoré sa nakoniec naozaj stali. Napríklad o Nostradamovi, podľa globe24.cz tvrdí, že predpovedal útoky z 11. septembra 2001 v USA, vraždu JF Kennedyho a tiež smrť milovanej princeznej Diany. Aj kvôli nemu začali ľudia veriť v nepriaznivé predpovede na nasledujúci rok a pozorne ich sledujú.

A čo nás podľa veštcov čaká v roku 2020? Napríklad tvrdia, že sa konečne ukáže vzťah medzi Vladimirom Putinom a mimozemšťanmi, Severná a Južna Kórea sa údajne spojí, začnú boje kvôli globálnemu otepľovaniu a Islamský štát naplno rozpúta tretiu svetovú vojnu, zatiaľ čo Rusko a Ukrajina vyhlási mier. Uvidíme, či sa niektorá z predpovedí vyplní. Dúfame, že sa nevyplní aspoň tá s islamskou republikou.

Prekvapivá veštba baby Vangy na rok 2019! Obávať by sa mal aj Trump
Bulharská veštkyňa baba Vanga sa preslávila radom údajných predpovedí, ktoré sa vyplnili. Malo ísť napríklad o teroristický útok 11. septembra alebo potopenie ruskej ponorky Kursk. Britský server Express zverejnil jej veštby na zvyšok roka... Čítať ďalej
20 | 08 | 2019 | Ján Prokop