Rytmus a Jasmína: Pravda o svadbe a zásnubách!
05 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Už je to presne rok, čo drsný raper Rytmus (42) alias Patrik Vrbovský pokľakol v jednom z miest Bosny a Hercegoviny pred Jasmínou Alagič (30) a požiadal ju o ruku. Na dojemný okamih obaja rodičia malého synčeka Sanela (3 mesiace) zaspomínali na svojich sociálnych sieťach.


Zatiaľ čo v máji minulého roka ako Rytmus , tak aj Jasmina Alagičová skalopevne vyhlasovali, že medzi nimi nič nie je a sú len kamaráti, o pol roka neskôr už stál Patrik Vrbovský uprostred mesta Tuzla s blýskajúcim sa prstienkom v jednej ruke a obrovskou kyticou v tej druhej.

"Ako by to ten hore vedel, pretože sme netušili, že sme v tom. Úplne spontánny výlet, na ktorý nezabudnem do konca života. Dnes sme šťastní manželia a rodičia malého Sanela, ktorému koluje v krvi balkánska krv. Milujem ťa, Jasmína, viac ako včera krát nekonečno, " dojal sa na Instagrame vulgárny rapper a pripojil fotku, na ktorej Jasmina hrdo pózuje sa" obrúčku ".

Nemenej nadšená bola z ročného výročia aj Jasmina. "Keď si môj muž predo mnou pokľakol v mojej milovanej Tuzle a spýtal sa ma, či sa stanem jeho ženou, bola to pre mňa tá najkrajšia a najjednoduchšia otázka. Za ten rok sme sa stihli vziať a darovať si syna, čo môže byť viac? Keď vám ktokoľvek bude hovoriť čokoľvek o tom, čo by sa kedy malo, nemalo, čo je skoro, neskoro a podobne, s úsmevom sa otoč a vykroč na cestu za svojím srdcom, pretože len na nej stretneš svoje šťastie. Hrdá, šťastná, milovaná a milujúca pani Vrbovská. "

Dara Rolins rozchod s Rytmusom: "Zlomil mi srdce." Ukázalo sa že nieje všetko tak ako vyzerá a pravda je úplne inde
Už je to nejaký čas čo sa speváčka Dara Rolins (46) rozišla s raperom Rytmusom (42), no v rozhovore sa zverovala s detailmi ich rozchode? Prečo je tomu tak? Čítať ďalej
10 | 10 | 2019 | Ján Prokop